Ποιοι παρουσιάζουν τη Σοφία Πολυζωγοπούλου ως αδίστακτη;

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Η δικηγόρος, Σοφία Πολυζωγοπούλου, έχει βρεθεί στο κέντρο της επικαιρότητας τις τελευταίες ημέρες αφού έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον σύζυγό της και γνωστό ποινικολόγο, Απόστολο Λύτρα, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος λόγω παραβίασης των όρων που του είχαν επιβληθεί.

Έτσι, όπως έγινε γνωστό τη Δευτέρα (24/06) από την εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, η Σοφία Πολυζωγοπούλου ξέσπασε σε άτομο από το πολύ στενό της περιβάλλον, μεταφέροντάς του ότι την παρουσιάζουν ως «αδίστακτη» και ως άτομο που «θέλει να παγιδεύσει τον Απόστολο Λύτρα».

Ακόμα, η ίδια φέρεται να είπε ότι διαρρέονται ψέματα εις βάρος της, ότι άλλαξε κωδικούς σε τραπεζικούς λογαριασμούς και ότι προκαλεί οικονομικά προβλήματα στη λειτουργία του δικηγορικού γραφείου. Η Σοφία Πολυζωγοπούλου, σύμφωνα με την εκπομπή του ΑΝΤ1, αποκάλυψε στο κοντινό της πρόσωπο πως της την «είχαν στημένη» με την ομαδική συνομιλία που στήθηκε δίχως τη θέληση και συναίνεσή της στο Viber το βράδυ της «εισβολής» στο σπίτι της από την πρώην σύζυγο του ποινικολόγου.

Δείτε τη συνέχεια και το βίντεο στο PERIODISTA.GR

Share