Ποιοί ευχόνταν στον Αθερίδη «να πάθει καρκίνο»

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Στο πλατό της εκπομπής που παρουσιάζει η Δανάη Μπάρκα βρέθηκε ο Θοδωρής Αθερίδης. Ο ηθοποιός και σεναριογράφος μίλησε για τις παραστάσεις που πρωταγωνιστεί, αλλά και για ζητήματα της προσωπικής του ζωής.

Προσκεκλημένος της Δανάης Μπάρκα ήταν ο Θοδωρής Αθερίδης, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην παράσταση «ΟΚ Boomer» στο «Μικρό Παλλάς» και στα «Μαθήματα Κωμωδίας».

«Είμαι πολύ καλά. Ο λόγος που παίζω 6 μέρες αντί για 5. Το προτιμώ γιατί αλλάζεις…παραστάσεις! Παίζω και στα «Μαθήματα κωμωδίας» για 3η χρονιά εκτός από το «ΟΚ Boomer». Προτιμώ την κωμωδία γιατί είναι επί τη εμφανίσει αν πέτυχε ή όχι. Στο δράμα δεν το ξέρεις, περιμένεις στο τέλος να σου πουν. Δεν είχα σκεφτεί, όταν το έγραφα, ότι θα έπαιζα κι στην παράσταση «ΟΚ Boomer»», είπε αρχικά.

«Από το 2015 που κάτι άλλαξε στο εσωτερικό μου, ο πνευματικός μου μού απέδειξε ότι αυτό που κάνω είναι σημαντικό. Μου είπε ότι η δουλειά μου είναι πιο σημαντική από την δική του και διαφώνησα. Δεν είχα ανέκαθεν πνευματικό. Μου είπε πως έρχεται ο κόσμος σε μένα με ανοιχτή καρδιά και μυαλό και να προσέχω τι τους «ταΐζω». Με έκανε να πιστέψω ότι αυτό που κάνω είναι σημαντικό και ότι έχω ευθύνη απέναντι στον κόσμο», παραδέχθηκε.

Και συμπλήρωσε: «Όσο μεγαλώνεις αρχίζεις να πετάς πράγματα. Κρατάς την ουσία των πράγματων. Δεν πετάω όμως ανθρώπους. Αν κάποιος δεν με συμπαθεί δεν θα το κυνηγήσω. Απελευθερώθηκα από το να θέλω να είμαι αγαπητός σε όλους, όσοι είναι. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να μην σε συμπαθεί ή όχι. Έχω πάρει τόση αγάπη από τον κόσμο που και να μην με αγαπήσουν, μου φτάνει. Δεν φοβάμαι τα social media. Τα φοβήθηκα ότι υπήρχε πολιτικός διχασμός, που μου εύχονταν να πάθω καρκίνο. Μετά κατάλαβα ότι δεν φταίω εγώ, όταν άλλοι μου εκφράζουν το μίσος τους. Τα social media στηρίζονται στον διχασμό. Είναι του χαρακτήρα μου το ότι κρατώ ακόμα την παιδικότητά μου».

Share