Ποιά ηθοποιός θα ήθελε έναν «80αρη» δίπλα της

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Η ηθοποιός Μαρία Κωνσταντάκη έχει παραδεχτεί στο παρελθόν πως σε ηλικία 28 ετών ήθελε να κάνει ένα παιδί για τα γεράματά της. Ωστόσο αυτή η σκέψη αυτή απορρίφθηκε όταν πάτησε τα 30.

Όπως αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day», δεν είναι υπέρ του γάμου, ενώ εξήγησε τον λόγο που δεν θα μπορούσε να συνάψει σχέση με έναν κατά πολύ μικρότερο άντρα από εκείνη.

«Έχω ερωτευτεί πολλές φορές στη ζωή μου. Έχω ερωτευτεί 3-4 φορές. Ήταν πολύ έντονοι έρωτες αυτοί. Ένας λόγος που θα με έκανε να παντρευτώ θα ήταν να έχω πολύ έντονη επιθυμία να είμαι με αυτόν τον άνθρωπο και να νιώθω ότι δε θα βαρεθώ. Μετά τα 30 μου έφυγε η επιθυμία να κάνω οικογένεια. Η μεγαλύτερή μου σχέση ήταν 2.5-3 χρόνια. Δε μου αρέσει να συντηρώ μια κατάσταση που είναι μετριότητα», είπε αρχικά η ηθοποιός.

«Με φλερτάρουν νεότερα παιδιά αλλά δε θα μπορούσα να είμαι με ένα αγόρι που θα έχουμε 20 χρόνια διαφορά. Για κανένα λόγο. Κάποιες φορές αισθάνομαι τόσο κουρασμένη που θα ήθελα να έχω έναν 80αρη δίπλα μου. Δε μπορώ να ανταπεξέλθω ενεργειακά με ένα τόσο μικρότερο παιδί…», κατέληξε.

Share