Ο 21χρονος που ζούσε τον «μύθο» του οδηγώντας το κλεμμένο αμάξι της Σόφης Πασχάλη

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της γνωστής γυμνάστριας Σόφης Πασχάλη, αφού μόλις μερικές ώρες μετά την καταγγελία που υπέβαλε για κλοπή του οχήματός της οι άνδρες της Αστυνομίας κατάφεραν να εντοπίσουν τον «ποντικό» και να του φορέσουν χειροπέδες.

Σύμφωνα με την espressonews.gr, ένας τυχαίος έλεγχος της Τροχαίας το βράδυ της Τετάρτης, που εξελίχθηκε σε επεισοδιακή καταδίωξη, ήταν η αιτία να βρεθεί το πολυτελές αυτοκίνητο Jaguar SUV της γνωστής γυμνάστριας, που είχε κλαπεί από την περιοχή της Βούλας τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύλληψη του 21χρονου εκτυλίχθηκε λίγα λεπτά πριν από τις 20.00 στην περιοχή Τσάμι Σαλαμίνας. Οι άνδρες της Τροχαίας έκαναν σήμα στον οδηγό του οχήματος μάρκας Jaguar Land Rovelimi, μοντέλου Range Rover, να σταματήσει, στην οδό Ζωοδόχου Πηγής και Αρετής, όμως εκείνος, αντί να υπακούσει, ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει. Τότε άρχισε η καταδίωξη και, όταν ο νεαρός έφτασε σε αδιέξοδο, ακινητοποίησε το όχημα και τράπηκε σε φυγή πεζός, ωστόσο συνελήφθη 600 μέτρα από το σημείο.

«Οπως προέκυψε, το ανωτέρω όχημα είχε κλαπεί κατά το χρονικό διάστημα 24.00 έως 08.00 ώρα στις 22 Μαΐου, από την περιοχή της Βούλας, έξω από την οικεία της ιδιοκτήτριάς του Σοφίας Πασχάλη, η οποία είχε υποβάλει έγκληση την 11.30 ώρα της 22 Μαΐου, στο Τ.Α. Γλυφάδας» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Share