Ο Τάιλερ κλέβει την παράσταση από τον Στέφανο Κασσελάκη

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Αρχίζει να κλέβει αργά αλλά επίμονα σταθερά τη δόξα από τον σύζυγό του ο Τάιλερ Μακμπέθ. Ο ωραίος νεαρός Αμερικανός σύζυγος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, δειλά δειλά, εξελίσσεται και παίρνει όσο γίνεται περισσότερο χώρο από τον Στέφανο, καθώς γίνεται ο δεύτερος λαμπερός πόλος έλξης στις περιοδείες του μετά τον πρόεδρο.

Διαβάστε το ρεπορτάζ της Βίβιαν Μπενέκου στην Espressonews:
Εμαθε και μαθαίνει συνεχώς και τα ελληνικά, αλλά και τις ελληνικές συνήθειες, και στέκεται με χαμόγελο στο πλάι του συζύγου του, κάνοντας,… ό,τι κάνει! Χαιρετά τον κόσμο, μιλάει μαζί του και τελευταία βγάζει περισσότερες selfies και από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Οι πολίτες απευθύνονται στον Τάιλερ, θεωρώντας τον πιο προσεγγίσιμο και έτσι ο σύζυγος κλέβει τις εντυπώσεις από τον… σύζυγο. Ο Τάιλερ Μακμπέθ λοιπόν, μέρα με τη μέρα, ελληνοποιείται.

Αλλωστε τα μαθήματα ελληνικών τα άρχισε από τον περασμένο Νοέμβριο, οπότε σήμερα, σχεδόν έξι μήνες μετά, μπορεί κάλλιστα να συνεννοηθεί. «Εχω ξεκινήσει μαθήματα. Είμαι στη δεύτερη εβδομάδα και πηγαίνω πέντε ημέρες την εβδομάδα, κάνοντας εντατικά μαθήματα. Ελάτε, λοιπόν, να με βρείτε πάλι σε έξι μήνες και ελπίζω να κάνουμε μια συζήτηση στα ελληνικά» έλεγε τον Νοέμβριο του 2023 στον Νίκο Χατζηνικολάου ο σύζυγος του Στέφανου Κασσελάκη. Τώρα πια μπορεί να κάνει συζήτηση στα ελληνικά, γι’ αυτό και όπου πάει «γίνεται φασαρία» και με τη δική του παρουσία. Δεν αρνείται selfie σε κανέναν στις περιοδείες. Στην επαφή του με τους πολίτες και τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ είναι σχεδόν «κλώνος του Στέφανου Κασσελάκη»! Δεν ξέρουν ποιον να πρωτοχαιρετήσουν!

Share