Ο προσωπικός φίλος του Μητσοτάκη που είχε κατηγορηθεί για παιδεραστία αναλύει τις δημοσκοπήσεις με τον Γκρίνμπεργκ

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Ο Νίκος Γεωργιάδης, πρώην βουλευτής Κέρκυρας και προσωπικός φίλος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, φημολογείται, όπως μεταδίδει το pronews.gr, πως είναι το πρόσωπο που, μαζί με τον Aμερικανό ειδικό της επικοινωνίας Σταν Γκρίνμπεργκ, θα χαράσσει την προεκλογική στρατηγική της ΝΔ για τις Ευρωεκλογές.

Ο Νίκος Γεωργιάδης βρέθηκε στο επίκεντρο μεγάλου σκανδάλου όταν αποκαλύφθηκε η εμπλοκή του σε κύκλωμα παιδεραστίας στη Μολδαβία, όπου βρισκόταν ως διπλωματικός υπάλληλος του ΟΗΕ και της ΕΕ.

Μάλιστα, η Ιντερπόλ είχε εκδώσει διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Γεωργιάδη, ο οποίος συνελήφθη τελικά στη Γερμανία για την εμπλοκή του στο κύκλωμα trafficking και παιδεραστίας​​.

Ο Νίκος Γεωργιάδης κρίθηκε ένοχος σε πρώτο βαθμό για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων έναντι αμοιβής, κατά συρροή (αφορά τρεις περιπτώσεις) και στη μια περίπτωση, κατ’ εξακολούθηση.

Ωστόσο, στο Εφετείο, οι κατηγορίες αποσύρθηκαν λόγω παραγραφής, προκαλώντας αντιδράσεις και αμφιβολίες για τη δικαιοσύνη και την ακεραιότητα της διαδικασίας​​.

Share