Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ επισκέφθηκε τη σύζυγό του Κέιτ μετά την επέμβαση

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ καταγράφηκε σήμερα από τον φακό να επισκέπτεται τη σύζυγό του Κέιτ στο νοσοκομείο, όπου η πριγκίπισσα της Ουαλίας υποβλήθηκε σε μια επέμβαση στην κοιλιακή χώρα, την ώρα που ο βασιλιάς Κάρολος είναι «καλά» ενόψει της θεραπείας που θα υποβληθεί για υπερπλασία του προστάτη, όπως διαβεβαίωσε η σύζυγός του βασίλισσα Καμίλα.

Το παλάτι του Κένσιγκτον ανακοίνωσε πως η 42χρονη Κέιτ εισήχθη στην ιδιωτική κλινική London Clinic την Τρίτη για μια προγραμματισμένη επέμβαση, επιβεβαιώνοντας πως η επέμβαση στέφθηκε με επιτυχία και ότι αναμένεται να παραμείνει στο νοσοκομείο για 10-14 ημέρες, προτού επιστρέψει σπίτι.

Η Κέιτ «τα πάει καλά», μετέδωσε το BBC, επικαλούμενο ανώνυμες πηγές από τα βασιλικά ανάκτορα. Δεν έχουν δοθεί περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την επέμβαση, όμως μια πηγή από το βασιλικό περιβάλλον ανέφερε πως δεν πρόκειται για καρκίνο.

Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου, ο 41χρονος Ουίλιαμ, που ακύρωσε δημόσιες υποχρεώσεις του για το διάστημα που η Κέιτ θα αναρρώνει, καταγράφηκε από τον φακό να αποχωρεί από το νοσοκομείο, αφότου την επισκέφθηκε, ωστόσο δεν έκανε δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Το παλάτι του Κένσινγκτον έχει δηλώσει ότι θα δίνει νεότερα στοιχεία σχετικά με την εξέλιξη της υγείας της Κέιτ μονάχα όταν υπάρχουν «σημαντικές πληροφορίες να μοιραστεί». Προσέθεσε πως, έπειτα από σύσταση των γιατρών, είναι απίθανο να επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντά της έως το Πάσχα.

Share