Ο Πολυχρονόπουλος πήγε στα μπουζούκια 30 φορές

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Σε καταιγισμό αποκαλύψεων προχώρησε νωρίτερα ο ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος.

Έκπληξη προκάλεσε η παραδοχή του ότι ξόδευε αρκετές χιλιάδες ευρώ για τον εαυτό του από τις δωρεές του κόσμου, ωστόσο δεν δέχεται ότι ασχολείται με τον τζόγο και ότι έχει εμμονή με τα φρουτάκια.

«Πήγα στα μπουζούκια 30 φορές»!

«Ήμουν στην Πάτρα και μαγείρευα. Μου πήρε συνέντευξη μία δημοσιογράφος και μετά από λίγες ώρες μου έδειξε το δημοσίευμα για το έλεγχο από την Αρχή για Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος. Δεν το περίμενα. Έπαθα σοκ όταν διάβασα την είδηση, γιατί το 99,9% ήταν ψέματα» ανέφερε αρχικά ο κ. Πολυχρονόπουλος. «Όλα αυτά τα χρόνια έχω χαλάσει 100.000 ευρώ μόνο για τον εαυτό μου, από τα χρήματα του Άλλου Ανθρώπου» δηλώνει ο ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» με την εισαγγελική έρευνα σε βάρος του να είναι σε πλήρη εξέλιξη. «Δεν είναι ψέμα ότι πήγαινα σε πολυτελές ξενοδοχείο και δεν πλήρωνα» είπε, εξηγώντας ότι πλήρωναν άλλοι, αλλά όχι για να κάνω διακοπές, για να μαγειρέψω. Στη συνέχεια έκανε αναφορά στο έργο της Κοινωνικής Κουζίνας, λέγοντας: «18 εκατομμύρια γεύματα, με κόστος μερίδας, 0,40 έως 0,50 λεπτά. Αυτά κόστισαν περίπου 9 εκατομμύρια ευρώ στα 13 χρόνια λειτουργίας του Άλλου Ανθρώπου. Η διαμονή, τα καύσιμα, τα εισιτήρια, οι λογαριασμοί κλπ κόστισαν πάνω από 2-3 εκατομμύρια ευρώ. Φυσικά πλήρωνα και τα έξοδα του σπιτιού μου από αυτά τα χρήματα, αφού δεν είχα άλλα έσοδα. Με κατηγόρησαν ότι είμαι πληρωμένος αλληλέγγυος. Η αλληλεγγύη αυτό είναι, να μοιράζεσαι». Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος ρωτήθηκε και για τα χρηματικά ποσά που μπήκαν στους λογαριασμούς της Κοινωνικής Κουζίνας. «Σε τραπεζικούς λογαριασμούς μπήκαν 2-3 εκατομμύρια ευρώ, πάνω από 2.900.000 πήγαν για τον Άλλο Άνθρωπο. Το σπίτι που μένω το πληρώνουν άνθρωποι. Εγώ ανέκαθεν έμενα στον χώρο του Άλλου ανθρώπου, πλήρωνα τα έξοδά του από τα χρήματα που έδινε ο κόσμος. Ακόμα και τα τσιγάρα μου τα αγοράζω από τα χρήματα του Άλλου Ανθρώπου» ανέφερε. Ο ιδρυτής του Άλλου Ανθρώπου μεταξύ άλλων κατηγορείται ότι ξόδευε αλόγιστα χρήματα από δωρεές πολιτών για την κοινωνική κουζίνα σε διακοπές και μπουζούκια, ενώ δηλώνει ότι «δεν πήγαινα ποτέ στο πρώτο τραπέζι στα μπουζούκια έχω πάει 30 φορές, έχω πετάξει λουλούδια, αλλά λίγες φορές. Ο μεγαλύτερος λογαριασμός σε λουλούδια είναι 50.000-60.000 δραχμές».

Share