Ο πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής την άγγιξε στο επίμαχο σημείο

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

H Καίτης Γαρμπή μίλησε στην youtuber Zoe Pre, και έδωσε την αφορμή στην Ελένη Χατζίδου να περιγράψει στο πάνελ της εκπομπής της μία σοκαριστική εμπειρία που είχε από την εποχή που η παρουσιάστρια του Star ήταν ακόμα τραγουδίστρια σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, με θύτη άνδρα συνάδελφό της και θύμα την ίδια.

Όπως ανέφερε η παρουσιάστρια ο συνάδελφός της την άγγιξε σε επίμαχο σημείο ενώ βρίσκονταν στη σκηνή. Μάλιστα το περιστατικό δεν το έχει μοιραστεί, όπως εξομολογήθηκε ούτε με τη μητέρα της.

«Όλοι έχουμε συγκεκριμένους ανθρώπους κάπως στο μυαλό μας και τελικά αυτό δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Τους απομυθοποιείς και μετά δεν μπορείς να δεις ούτε το ταλέντο τους. Μπαίνοντας σε αυτόν τον χώρο όλοι μας είχαμε ανθρώπους ψηλά, έχω απομυθοποιήσει πάρα πολύ κόσμο. Όταν διάβασα το θέμα, με έπιασε μία ταχυκαρδία και θέλω να μοιραστώ κάτι μαζί σας. Είναι κάτι που δεν το έχω μοιραστεί ούτε με τη μητέρα μου για να καταλάβετε.

Είχα έναν τραγουδιστή πάρα πολύ ψηλά, με τον οποίο όταν έμαθα ότι θα συνεργαστώ μαζί του συγκινήθηκα. Βγήκαμε στη σκηνή μαζί, κάναμε ντουέτο και εκείνη τη στιγμή άπλωσε το χέρι του και με έπιασε χαμηλά. Όλοι καταλαβαίνετε τι έκανε ακριβώς. Δεν έκανα τίποτα. Το είπα μόνο στην τότε σχέση μου. Δεν μπορείτε να φανταστείτε. Ψιλοχαμογέλασα, δεν είχα τη δύναμη να φύγω ή να πω κάτι στο κοινό. Ούτε τώρα έχω τη δύναμη να πω το όνομά του. Μετά έμαθα ότι αυτά τα κάνει κατά κόρον, δηλαδή αυτό δεν ήταν και τίποτα. Το μόνο που έκανα ήταν να ζητήσω να μην ξαναβγούμε μαζί στο ντουέτο, δεν χάλασα τη συνεργασία», εξομολογήθηκε η Ελένη Χατζίδου.

Share