Ο Πέτρος Φιλιππίδης μιλά έξω από το Εφετείο – Τι είπε για την υπόθεση (vid)

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Για τις 11 Νοεμβρίου 2024 αναβλήθηκε η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών, με τον κατηγορούμενο να δίνει το παρών στη δικαστική αίθουσα, συνοδευόμενος από τη σύζυγο του. Ωστόσο ο ίδιος, πλησίασε τους δημοσιογράφους και για πρώτη φορά, μίλησε μπροστά στις κάμερες!

«Ήρθα να σας πω μια καλημέρα και όταν τελειώσει η υπόθεση αυτή θα τα πούμε όλα» είπε ο Πέτρος Φιλιππίδης στους δημοσιογράφους που βρίσκονταν έξω από το Εφετείο και ήταν η πρώτη φορά, που στάθηκε μπροστά στις κάμερες για να πει δυο λόγια.

Στο Εφετείο για τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, βρέθηκαν και οι δύο καταγγέλλουσες αλλά και η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και η Λένα Δροσάκη προκειμένου να τους συμπαρασταθούν.

Στη δικαστική αίθουσα βρέθηκε και ο Σπύρος Μπιμπίλας ο οποίος είναι μάρτυρας στην υπόθεση.

«Έχω συνηγόρους τους Δημητρακόπουλο και Πακιρτζίδου αλλά έχουν δικαστήρια και δεν είναι εδώ» είπε ο Πέτρος Φιλιππίδης προς το δικαστήριο, με συνεργάτη των δικηγόρων του να αιτείται αναβολή λόγω κωλύματος.

Η εισαγγελέας της έδρας εισηγήθηκε να γίνει δεκτό το αίτημα αναβολής με την υποστήριξη της κατηγορίας να ζητά να δοθεί έστω διακοπή και όχι αναβολή της δίκης.

Τελικά το δικαστήριο αποφάσισε κατά πλειοψηφία να αναβάλει τη δίκη για τις 11 Νοεμβρίου 2024.

Ο γνωστός ηθοποιός καταδικάστηκε τον Φεβρουάριο του 2023 σε κάθειρξη οκτώ ετών για δύο απόπειρες βιασμού.

Συγκεκριμένα κρίθηκε ένοχος για μία απόπειρα βιασμού το 2010 στο καμαρίνι του στο θέατρο Μουσούρη και μία το 2014 στο αυτοκίνητό του. Και στις δύο περιπτώσεις οι καταγγέλλουσες ήταν νεαρές ηθοποιοί που είχαν πάει να τον συναντήσουν για επαγγελματικούς λόγους.

Το δικαστήριο αποφάσισε ωστόσο να χορηγήσει στον Πέτρο Φιλιππίδη αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης στο ΑΤ της περιοχής του.

Δείτε το βίντεο στο PERIODISTA.GR

Share