«Ο Λιάγκας λέει ψέματα»

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Το κεφάλαιο «Μαρία Κορινθίου» άνοιξε ξανά ο Γιώργος Λιάγκας στη νέα συνέντευξη που παραχώρησε στο «Ενώπιος Ενωπίω» και τον Νίκο Χατζηνικολάου, λίγους μήνες μετά την αποχώρηση-βόμβα της ηθοποιού από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Ο Λιάγκας -κόντρα σε ό,τι έχει δηλώσει η Κορινθίου μέχρι σήμερα- υποστήριξε πως η ίδια δεν αποχώρησε μόνη της, αλλά έφυγε από την εκπομπή ύστερα από απόφαση του ΑΝΤ1, ο οποίος την είχε προσεγγίσει εξαρχής καθαρά και αποκλειστικά για το εμπορικό κομμάτι του «Πρωινού».

«Δεν έχω καταλάβει πραγματικά τι έχει γίνει. Εγώ με την Μαρία δεν είχα κανένα κοινό κομμάτι στην εκπομπή . Η Μαρία δεν ήρθε ως συμπαρουσιάστρια, δεν ήρθε ως πάνελ, δεν ήταν υφιστάμενη δική μου. Η Μαρία ήρθε ως επιλογή του εμπορικού του ΑΝΤ1 για να κάνει μόνο τα εμπορικά. Εγώ δεν γνωρίζω καν ποια είναι τα εμπορικά, δεν επιλέγω τα εμπορικά και δεν λέω σε κανέναν πως να πει τα εμπορικά. Από κει και πέρα κάτι έγινε, το οποίο δεν έχω αντιληφθεί και γι’ αυτό η Μαρία δεν έχει πει ποτέ κάτι για εμένα. Μπορεί να έγινε κάτι με κάποιους άλλους ανθρώπους, που δεν το γνωρίζω , μπορεί να αισθάνθηκε άσχημα», είπε και συνέχισε.

«Η αλήθεια, όμως, είναι ότι δεν αποχώρησε η Μαρία. Έκανε κάποιες δηλώσεις που ενόχλησαν τον ΑΝΤ1 και ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία. Κάτι για το οποίο δεν ρωτήθηκα καν γιατί η Μαρία δεν ήταν δικός μου συνεργάτης. Δεν είχα κάτι να της πω για να το ακούσει ή κάτι να της πω για να μην το ακούσει. Είναι αυτό που λέμε ότι έχω πληρώσει σφάλματα μου αλλά έχω πληρώσει και πράγματα στα οποία δεν είχα καμία συμμετοχή και καμία γνώση».

Λιάγκας

Αντίθετη γνώμη είχαν ο Νάσος Γουμενίδης και η Τζώρτζια Συρίχα, οι οποίοι -παίρνοντας ξεκάθαρα το μέρος της ηθοποιού- έκαναν λόγο για «εχθρικό κλίμα» στην εκπομπή, ρίχνοντας ευθείες βολές στον ίδιο τον Λιάγκα, την αρχισυνταξία της εκπομπής αλλά και τη Φωτεινή Πετρογιάννη, η οποία παραμένει μέχρι σήμερα στο πάνελ της εκπομπής και για την οποία το δίδυμο του OPEN άφησε αιχμές πως επιθυμούσε τη θέση της Κορινθίου στο εμπορικό κομμάτι του πρωινού του ΑΝΤ1.

Τέλος, όπως τόνισαν, η Μαρία Κορινθίου διατηρεί άψογες σχέσεις με τον ΑΝΤ1.

Share