Ο Λάκης Γαβαλάς και ο δύσκολος και επώδυνος επαγγελματικά χειμώνας

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Ο Λάκης Γαβαλάς παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@Star». Ο γνωστός σχεδιαστής, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον δύσκολο χειμώνα που πέρασε, στη συμμετοχή του ως κριτής στο «My Style Rocks», στις πρωινές εκπομπές, αλλά και στην επιστροφή της Έλενας Χριστοπούλου στην τηλεόραση.

«Με συναντάς σε ένα καινούργιο θέμα της δουλειάς, της ξεκούρασης, της δημιουργίας αλλά και λίγο της ανάπαυλας. Πέρασα έναν χειμώνα αρκετά δύσκολο και επώδυνο επαγγελματικά, αλλά ευτυχώς στέφθηκε με επιτυχία. Εγώ πέρασα ωραία, φώναξα μόνο δυο τρεις φορές» ανέφερε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε τον χειμώνα.

Στη συνέχεια, ο γνωστός σχεδιαστής αναφέρθηκε στις πρωινές εκπομπές: «Οι εκπομπές παρατραβούν κάποια θέματα, τα οποία είναι θλιβερά. Τους συμβουλεύω να έχουν λίγο περισσότερη ψυχαγωγία».

Στο τέλος, ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε για την επιστροφή της Έλενας Χριστοπούλου στην τηλεόραση: «Φέτος μου έλειψε η Έλενα Χριστοπούλου από την τηλεόραση, αλλά όταν είδα ότι πήγε σε ένα πρόγραμμα, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με εκείνη και με στεναχώρησε. Κάποιοι άνθρωποι αξιολογούνται καλύτερα με το να κάνουν κάτι όπως το Tv Queen, οπότε εκεί το ξανασκέφτηκα και είπα “δεν ξέρω γιατί μου λείπει».

Share