Ο Καλίδης πιστεύει ότι δεν είναι καλός πατέρας

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Ο Πάνος Καλίδης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». Ο γνωστός τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια, ενώ έκανε και την αυτοκριτική του ως πατέρας.

Στην αρχή της συνέντευξης ο Πάνος Καλίδης αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια: «Μεγάλωσα σε ένα χωριό της Δράμας, στα παιδικά μου χρόνια ήμουν αλήτης. Στα 16 μου ήρθαν τα πρώτα ξενύχτια, ξέφυγα από το όριο της ώρας που μου έβαζαν οι γονείς μου. Δεν ήμουν καλό παιδί. Στο σχολείο ήμουν στουρνάρι, δεν ήμουν καλός μαθητής, γυρνούσα σπίτι, πετούσα την τσάντα και δεν διάβαζα. Μπορεί και να είχα ένα είδος δυσλεξίας στο να αποστηθίσω πράγματα. Έκανα μεγάλο λάθος που παράτησα το σχολείο στην πρώτη γυμνασίου, έχασα πολλά πράγματα. Δεν σκέφτηκα να συνεχίσω το σχολείο. Στα 21 ξεκίνησα το τραγούδι και είχα άλλους στόχους πλέον».

Στη συνέχεια ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στον ρόλο του ως πατέρας: «Πιστεύω ότι δεν είμαι καλός πατέρας. Σε ευαίσθητα θέματα που έχουν να κάνουν με οικογένεια και παιδιά, έχω υψηλά standards. Επηρεασμένος από άλλους παράγοντες, δεν μπορώ να δώσω το 100% που πιστεύω ότι θα μπορούσα να έχω δώσει».

Share