Ο Γιώργος Λιάγκας για τις φωτογραφίες με τη Μαρία Αντωνά στον Πόρο και το «περιβόητο σκάφος»

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να μιλήσει για τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν με τον ίδιο και η Μαρία Αντωνά στον Πόρο.

Ο παρουσιαστής ανέφερε, με αφορμή τις φωτογραφίες, πως το εν λόγω σκάφος δεν είναι δικό του, αλλά ανήκει στον καλό του φίλο Σπύρο Λάζαρη, τον σύντροφο και πατέρα του παιδιού της Ευαγγελίας Αραβανή.

«Κι επειδή έγινε μεγάλη συζήτηση σε άλλες εκπομπές… Τι να κάνουμε τώρα… Παίζουμε και σε άλλες εκπομπές για το περιβόητο σκάφος, για το αν είναι δικό μου ή δεν είναι. Για το σκάφος που βγήκαν κάποιες φωτογραφίες το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Είναι το σκάφος του φίλου μου του Σπύρου του Λάζαρη.

Δεν πήγα βόλτα, απλώς επειδή το ξενοδοχείο του που πήγα για μία ημέρα, δεν είχε ξαπλώστρες και δεν βρήκα ξαπλώστρα να ξαπλώσω. Και επειδή εγώ πήγα σαν φίλος και όχι σαν πελάτης, πήγα και κάθισα στο σκάφος που ήταν αγκυροβολημένο και δεμένο στην προβλήτα. Δεν είναι δηλαδή ότι πήγα με σκάφος και έφυγα με σκάφος.

Δεν μπήκα στον πειρασμό να το πάρω, γιατί είχε 6 μποφόρ έξω. Να λύνουμε τα θέματα ένα ένα. Δεν βγαίνω και κλαίω επειδή δεν έχω σκάφος, έτυχε τώρα να μην έχω φουσκωτό. Του χρόνου ελπίζω να έχω. Τα Χριστούγεννα θα είναι έτοιμο, φτιάχνω καινούργιο», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Share