Ο Αρναούτογλου άναψε φωτιές για την κόντρα με τον Πλούταρχο

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου άναψε φωτιές την Πέμπτη κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής του εκπομπής.

Ο παρουσιαστής, αναφέρθηκε στον Γιάννη Πλούταρχο λέγοντας πως δεν επιθυμεί να τον καλέσει στην εκπομπή του. Δικαιολόγησε την ατάκα σημειώνοντας πως παλαιότερα που τον είχε ζητήσει ως καλεσμένο εκείνος αρνήθηκε.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ξεκίνησε λέγοντας: «Να στείλω πολλά φιλιά στην οικογένεια του Γιάννη Πλούταρχου, πολύ ωραία οικογένεια, να του πω μπράβο. Εγώ με τον Γιάννη έχω και κάποια θέματα. Κάποτε. Έχω τα θέματά μου. Δεν έχει εμφανιστεί. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Πολύ ωραίος τραγουδιστής, πολύ καλό παιδί, αλλά έχω τα θέματά μου μαζί του. Πρέπει να τα λύσω κάποια στιγμή, πρέπει να τον συναντήσω τον άνθρωπο».

Και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου συνέχισε: «Όχι δεν θέλω να έρθει στην εκπομπή, δεν θέλω να έρθει ο άνθρωπος. Δικαίωμά μου δεν είναι; Όταν ήθελα, δεν ήρθε, τώρα δεν θέλω εγώ. Βέβαια ο άνθρωπος μπορεί να μη θέλει κι αυτός. Δεν θες εσύ, δεν θέλω κι εγώ. Χαζά ξε-χαζά έτσι είναι. Ας ερχόταν χωρίς να τον καλέσουμε. Ας ερχόταν ακάλεστος. Δεν θέλω να τον δω, δεν θέλω να τον συναντήσω, δεν θέλω ρε παιδί μου. Το καλύτερο παιδί είμαι εγώ».

Ενώ τα δημοσιεύματα για beef ανάμεσα στους δύο άντρες πληθαίνουν ο Γιάννης Πλούταρχος είπε στην κάμερα του Ηappy Day; «Ο Γρηγόρης τρολάρει. Σας κοροϊδεύει. Κάνει πλάκα. Δεν συμβαίνει κάτι μεταξύ μας».

Λίγο αργότερα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ξεκαθάρισε μέσα από την εκπομπή: «Εννοείται ότι κάνω πλάκα. Κάναμε και κόντρα ποιος είναι το καλύτερο παιδί… Μην ψάχνετε κάτι στα καλά καθούμενα. Είμαι τόσο εντυπωσιασμένος και θαυμάζω τον Γιάννη Πλούταρχο και για την οικογένειά του. Να είναι καλά όπου και να είναι και αυτός και η οικογένειά του».

Share