Οριστικό τέλος για τον Ανδρέα Μικρούτσικο στην Κατερίνα Καινούργιου

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Η επιστροφή ενός παλιού ριάλιτι με νέο τίτλο, νέο στήσιμο και φρέσκα πρόσωπα στην παρουσίαση ίσως είναι η μεγάλη ευκαιρία του Ανδρέα Μικρούτσικου να απαγκιστρωθεί από την Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή Super Κατερίνα, αφού όπως έδειχναν τους τελευταίους μήνες υπήρχαν χαώδεις διαφορές στις απόψεις οι οποίες μάλιστα πολλές φορές κατέληγαν σε καβγάδες ή υπονοούμενα ζωντανά στον αέρα της εκπομπής.

Όπως ανέφερε η Κατερίνα Θεοδωροπούλου στην εκπομπή Γεια Σου του ΣΚΑΪ, η Ιωάννα Μαλέσκου έχει συμφωνήσει με το Open για την παρουσίαση του ριάλιτι TV Queen, με την παραγωγή του Νίκου Κοκλώνη να τοποθετεί σε ρόλο διευθυντή της ακαδημίας παρουσιαστριών τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Αυτό εξάλλου είχε ανακοινώσει και η Κατερίνα Καινούργιου ως αιτία της μείωσης των εμφανίσεων του Ανδρέα Μικρούτσικου στο Super Κατερίνα.

Σύμφωνα όμως με την εκπομπή Γεια Σου, η πορεία του νέου ριάλιτι και η σχέση που θα αναπτυχθεί ανάμεσα σε Ιωάννα Μαλέσκου και Ανδρέα Μικρούτσικου, ίσως αποτελέσει το δοκιμαστικό για μία πιθανή συνεργασία τους την επόμενη σεζόν, σε κάποια άλλη εκπομπή, που δεν αποκλείεται μάλιστα να είναι πρωινή.

Αν η χημεία των δύο μελλοντικών συνεργατών είναι αυτή που περιμένει η παραγωγή δεν αποκλείεται όχι μόνο να μην είναι ο Ανδρέας στο Super Κατερίνα του χρόνου, αλλά υπάρχει η πιθανότητα να βρίσκεται απέναντι από τη νυν συνεργάτιδά του Κατερίνα Καινούργιου.

Share