Οριστικό τέλος για την Ελένη Μενεγάκη στο Mega Channel

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Οριστικό το τέλος στη συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη με το MEGA, όπως μεταδίδει το newsit.gr, καθώς η παρουσιάστρια το ανακοίνωσε και σε συνεργάτες της.

Όπως είναι γνωστό το συμβόλαιο της Ελένης με το MEGA ολοκληρώνεται τους επόμενους μήνες και όπως ήταν αναμενόμενο οι δύο πλευρές ξεκίνησαν πριν από λίγο καιρό τις επαφές. Ωστόσο η πορεία της εκπομπής «Ελένη» στους πίνακες τηλεθέασης δεν είχε ικανοποιήσει το σταθμό και το στοιχείο αυτό έπεσε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με στελέχη του σταθμού να υποστηρίζουν πως επιβάλλεται να γίνουν αλλαγές στην εκπομπή.

Σημείο που όπως φαίνεται όμως, δεν ικανοποίησε την παρουσιάστρια και οδήγησε στη διακοπή… ή για να το θέσω πιο σωστά, στη μη ανανέωση της συνεργασίας.

Στο σημείο αυτό δε αξίζει να αναφέρω ότι στο πλαίσιο των συζητήσεων δεν έπεσε στο τραπέζι πρόταση για αλλαγή στην ώρα προβολής της «Ελένης», όπως κάποια «σενάρια» που ήθελαν την εκπομπή να μετακομίσει στην πρωινή ζώνη. Η πρόταση που τέθηκε από την πλευρά του MEGA αφορούσε τη μεσημεριανή ζώνη, την ώρα δηλαδή που μεταδίδεται και τώρα η «Ελένη», ενώ στο παρασκήνιο σύμφωνα με έγκυρες πηγές τέθηκε θέμα αναπροσαρμογής του κόστους παραγωγής της σε πιο… σύγχρονα οικονομικά τηλεοπτικά δεδομένα.

Φαίνεται λοιπόν πως η Ελένη Μενεγάκη δεν δέχτηκε τις προτάσεις αυτές και αποφάσισε να ολοκληρωθεί η συνεργασία της με το MEGA, αλλά με πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους.

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου το βελούδινο διαζύγιο μεταξύ των δύο πλευρών είναι οριστικό, καθώς πριν από λίγες ώρες η Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωσε σε συνεργάτες της πως η «Ελένη» στο τέλος της σεζόν θα ολοκληρώσει την παρουσία της στο MEGA.

Ωστόσο θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν τη νέα σεζόν η παρουσιάστρια βρεθεί σε άλλη τηλεοπτική «στέγη»…!

Share