Οι στοιχηματικές αποκαλύπτουν την πιθανή θέση της Ελλάδας στη Eurovision

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Ήδη από το βράδυ της Πέμπτης το κομμάτι «ZARI» της Μαρίνας Σάττι, που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, δόθηκε στη δημοσιότητα από την ΕΡΤ.

Η Μαρίνα Σάττι βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής στις 22.30 και όταν ρωτήθηκε από τον Φώτη Σεργουλόπουλο, δεν έκρυψε πως πάντα ήταν διστακτική στο να συμμετέχει στη Eurovision.

«Δεν ένιωθα έτοιμη στο παρελθόν και τώρα η πρώτη μου αντίδραση ήταν ότι μάλλον δεν θα γίνει ούτε φέτος, αλλά τελικά σκέφτηκα ότι αν δεν γίνει και φέτος, δεν θα γίνει ποτέ. Χαίρομαι πολύ, αλήθεια», τόνισε η Μαρίνα Σάττι.

Επιπλέον, αυτοσαρκάστηκε όταν αποκαλύφθηκε ο τίτλος του τραγουδιού αφού είχε γίνει γνωστό εδώ και καιρό ότι θα λέγεται «Ζάρι», ενώ εξήγησε ότι προέκυψε από κολάζ πολλών ιδεών που είχε η ίδια και οι συνεργάτες της.

«Ο στόχος μας είναι να πάμε όπως είμαστε. Νιώθω ότι το μήνυμα θα αλλοιωνόταν στα αγγλικά», δήλωσε η Μαρίνα Σάττι όταν ρωτήθηκε για το γεγονός ότι επέλεξε ελληνικό στίχο για το τραγούδι, ενώ δεν έκρυψε ότι χθες και σήμερα την έχει πιάσει άγχος.

Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχήματα

Στις στοιχηματικές εταιρείες της Ευρώπης, η Ελλάδα βρίσκεται από χθες στην 14η θέση, ενώ πριν την παρουσίαση ήταν στην 16η.

Στην πρώτη θέση φιγουράρει εδώ και αρκετές μέρες η Κροατία, ενώ Ουκρανία και Ιταλία συμπληρώνουν την τριάδα. Ελβετία, Ολλανδία, Βέλγιο, Σουηδία, Ισραήλ, Γαλλία και Λιθουανία, ολοκληρώνουν την πρώτη δεκάδα.

Αν και απομένουν δύο μήνες μέχρι τη διοργάνωση της Eurovision, τα στοιχήματα αποτελούν έναν προάγγελο του τι θα συμβεί τη μεγάλη βραδιά.

Share