Οι περικοπές «έφαγαν» την Τατιάνα Στεφανίδου από τον ALPHA – Ποιός παίρνει τη θέση της (vid)

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Θύμα περικοπών έπεσε η Τατιάνα Στεφανίδου στον ALPHA, καθώς το κανάλι αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιό της στο πλαίσιο μίας γενικότερης προσπάθειας μείωσης budget για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Αν και η απόφαση του σταθμού εύκολα κρίνεται ως αψυχολόγητη -καθώς το TLive σημειώνει ικανοποιητικότατα νούμερα τηλεθέασης και ενισχύει αξιοπρεπέστατα το ενημερωτικό προφίλ του σταθμού- ο ALPHA «τελειώνει» το live προγραμμα στη συγκεκριμένη ζώνη και επιστρατεύει τα «σιγουράκια» του, προκειμένου να εξασφαλίσει ότι με ελάχιστο κόστος θα εξακολουθήσει να έχει τηλεθέαση ακόμα και μετά το τέλος της Τατιάνας.

Έτσι, στη θέση του TLive αναμένεται να βλέπουμε επαναλήψεις τηλεοπτικών σειρών, με την αρχή να γίνεται με επεισόδια των σήριαλ «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και «Το σόι σου».

Η κίνηση αυτή, πάντως, εξοικονομεί τεράστια ποσά στον σταθμό της Κάντζας, καθώς πρόκειται για projects ήδη πληρωμένα των οποίων οι επαναλήψεις κοστίζουν ελάχιστα, ενώ παράλληλα υπάρχει και διαφημιστικό ενδιαφέρον.

Μένει να δούμε ποια θα είναι η νέα τηλεοπτική στέγη της Τατιάνας Στεφανίδου, η οποία όλα αυτά τα χρόνια έχει καταφέρει να αποκτήσει το δικό της, απόλυτα πιστό κοινό.

Δείτε το βίντεο στο Periodista.gr

Share