Οι εξομολογήσεις του Μιχάλη Χατζηγιάννη για τη Ζέτα Μακρυπούλια

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης για την αλλαγή στη φωνή του: «Δεν έχει γίνει ποτέ ούτε μία επέμβαση στις φωνητικές μου χορδές. Αυτό δεν σημαίνει ότι η φωνή δεν μπορεί να αλλάξει από πολλούς παράγοντες, πρώτο και κυριότερο η ψυχολογία και κατά δεύτερο, επειδή ως μουσικός ήθελα να αλλάξω τεχνικές, δοκίμασα άλλα πράγματα», ξεκαθαρίζει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Ενώ προσθέτει: «Η τεχνική δεν φαίνεται από τη μία μέρα στην άλλη. Φαίνεται σε βάθος 6μήνου τι έχεις πετύχει. Όταν πιάσεις ένα λάθος μονοπάτι, που θα το καταλάβεις σε έναν ή ενάμιση χρόνο, την “πάτησες”. Πρέπει να βρεις πώς θα το ξετυλίξεις αυτό το πίσω. Η αλλαγή οφείλεται και στο ψυχολογικό, ο χωρισμός έπαιξε σίγουρα μεγάλο ρόλο», ανέφερε στον Αλέξανδρο Κοψιάλη.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης για τη Ζέτα Μακρυπούλια: «Καλύτερα που δεν κάναμε παιδί τότε με τη Ζέτα Μακρυπούλια. Κρατάμε πολύ καλές σχέσεις. Πλέον σκέφτομαι να αποκτήσω ένα παιδί», εξομολογήθηκε ο γνωστός τραγουδιστής.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης για τα σχόλια της σεξουαλικής του ζωής: «Έχω ακούσει τα πάντα για τη σεξουαλικότητά μου, μέχρι ότι είμαι και πολύ καλός στο pole dancing. Το σώμα του καθενός είναι κτήμα του, τού ανήκει και έχει αναφαίρετο δικαίωμα να το χρησιμοποιεί κατά το δοκούν», δήλωσε σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ενώ τόνισε: «Πρέπει να υπάρχει απόλυτη ελευθερία στους ανθρώπους εφόσον δεν καταπατούν την ελευθερία του άλλου».

Τέλος ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αποκάλυψε πως αυτή την περίοδο στην προσωπική του ζωή είναι ελεύθερος.

Share