Οι ενοχές της Εριέττας Κούρκουλου-Λάτση για την πάμπλουτη οικογένειά της

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

«Νιώθω ενοχές που γεννήθηκα σε εύπορη οικογένεια» δήλωσε η Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση μιλώντας στην εκπομπή «Τhe Speakers»… Και συμπλήρωσε ότι για εκείνη η ευτυχία βρίσκεται στις στιγμές και όχι στα υλικά αγαθά.

Συγκεκριμένα ανέφερε, «Σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να πω ότι ο κάθε άνθρωπος που είναι οικονομικά εύπορος νιώθει ενοχές. Όταν όμως έρχεσαι σε επαφή με τον πραγματικό κόσμο και τη δυσκολία που υπάρχει εκεί έξω, αναγκαστικά κάνεις κάποιες συγκρίσεις. Και όταν βλέπεις το χάσμα, το οποίο είναι τεράστιο σε οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο, εμένα δυστυχώς ή ευτυχώς είναι μια φυσική αντίδραση να έχω μια ενοχή».

Ενώ σε άλλο σημείο είπε, «Σίγουρα δεν θεωρώ ότι έχει να κερδίσει κάποιος κάτι από το να δει το μεγάλο σπίτι στο οποίο μένω. Όλος ο κόσμος ξέρει ότι μένω σε ένα μεγάλο σπίτι. Δε βρίσκω τον λόγο να το αναπαράγω αυτό. Το αναπαράγουν πάρα πολλοί και νομίζω ότι φτάνει. Δεν είναι και η ευτυχία εκεί. Σίγουρα τα χρήματα προσφέρουν μια ευκολία και κάποια σημαντικά πράγματα σε θέματα υγείας. Σίγουρα υπάρχουν πολλά θετικά στοιχεία στο να είναι κάποιος εύπορος. Όμως, τίποτε από αυτά δεν έχει να κάνει με τα υλικά αγαθά. Το να αγοράσεις ένα όμορφο φόρεμα δεν θα σε κάνει ευτυχισμένο, έχω πάρα πολλά και μπορώ να μιλήσω εκ πείρας. Δεν θέλω να αναπαράγω το ψέμα τού ότι αγοράζοντας κάτι καινούργιο θα γίνεις ευτυχισμένος, γιατί είναι πολύ θλιβερό».

Και κατέληξε λέγοντας, «Είναι στιγμές η ευτυχία κι αν μπορείς να έχεις έστω μια ευτυχισμένη στιγμή μέσα στην ημέρα, για μένα έχεις πετύχει πολλά στη ζωή σου. Εμένα μου πήρε πολλά χρόνια για να μπορώ να πω ότι το κατάφερα αυτό. Οι πιο δύσκολες στιγμές μου μέχρι σήμερα ήταν όταν είχα κρίσεις πανικού. Νόμιζα ότι ήταν κάτι από το οποίο δεν θα έβγαινα ποτέ. Κι αν έβγαινα, θα έβγαινα πολύ βαριά σημαδεμένη. Οι πιο όμορφες στιγμές της ζωής μου είναι ο γάμος και η γέννηση του παιδιού μου».

Share