Οι δύο μεγάλες αλλαγές για τον «Άλλο Άνθρωπο» (pic)

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Για την ανάρτηση που έκανε την Τετάρτη (15/05) όπου έγραψε «This is the end» και η οποία σχολιάστηκε από τους πολίτες διευκρινίσεις έδωσε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος ξεκαθαρίζοντας το τι πραγματικά συμβαίνει με την κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος».

Στο λογαριασμό του Facebook της πρωτοβουλία «Ο Άλλος Άνθρωπος Κοινωνική Κουζίνα Δωρεάν Φαγητό Για Όλους», αναφέρει πως ότι οι τίτλοι τέλους είναι για τον χώρο που μέχρι σήμερα δραστηριοποιούνταν η πρωτοβουλία. Οι δράσεις καθημερινής αλληλεγγύης θα συνεχιστούν από τον Αύγουστο σε άλλο χώρο.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου

«Λοιπόν, το ότι πουλιέστε ο χώρος με την λήξη του συμβολαίου το γνωρίζαμε μετά από ενημέρωση του ιδιοκτήτη από το 2022,αυτό δεν σταματάει τις δράσεις της καθημερινής αλληλεγγύης που θα συνεχιστεί κανονικά έως το τέλος του Ιουλίου στον ίδιο χώρο, μετά θα μεταφερθούμε στον νέο χώρο, όπου ήδη έχουμε κλείσει με άλλη μορφή, νόμιμη κατά τους «δικαστές», και φυσικά ισχύει ότι θα απέχω από την διαχείριση, όπως έχω πει και έχω πράξει μέχρι τώρα, αλλά θα είμαι πάντα παρόν και εδώ και στον νέο χώρο, το the end, είναι οι αναμνήσεις από αυτόν τον χώρο και όχι το τέλος , περισσότερα σε λίγο καιρό».

Share