Ξέσπασε οργισμένη κατά του Μητσοτάκη η Αφροδίτη Λατινοπούλου

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Την άποψη της σχετικά με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια εξέφρασε η επικεφαλής της «Φωνής Λογικής», Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Με μια μακροσκελή ανάρτηση της στα κοινωνικά δίκτυα, εστίασε στο ζήτημα των παιδιών και την παρένθετης μητρότητας χαρακτηρίζοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη «Πόντιο Πιλάτο».

Ολόκληρη η ανάρτηση:

«Τρελαινόμαστε με όσα γελοία επιχειρήματα ακούμε αλλά αυτή είναι η δύναμη της προπαγάνδας.

Ο πρωθυπουργός είναι λίγος προφανώς για να αντισταθεί σε όσους του επιβάλλουν να θυσιάσει με πρόσχημα τα ελάχιστα παιδιά των ιδρυμάτων, τα παιδιά όλων μας και να ανοίξουν οι δουλειές με τις παρένθετες μητέρες.

Γιατί ο πρωθυπουργός ψεύδεται συνειδητά όταν λέει δεν θα επιτρέψουμε την παρένθετη κύηση. Γιατί αφού θα επιτρέψει γάμο και τεκνοθεσία, θα βρίσκουν χώρες που θα επιτρέπουν την παρένθετη κύηση, θα την κάνουν εκεί και μετά θα νομιμοποιούν τα κατά παραγγελία τέκνα τους και στη χώρα μας. Τα παιδιά δεν είναι μπλουζάκια να τα παραγγέλνουμε από τα διαδίκτυο.

Τα παιδιά χρειάζονται τους βιολογικούς γονείς τους. Εκτός αυτού αν προσφύγουν στα δικαστήρια με το νέο αυτό νόμο θα δικαιωθούν ως προς την παρένθετη κύηση.

Η κυβέρνηση το γνωρίζει αυτό όπως επίσης και ο πρωθυπουργός. Αλλά ο πρωθυπουργός το παίζει Πόντιος Πιλάτος ανοίγοντας πονηρά την κερκόπορτα ΟΛΗΣ της ΛΟΑΤΚΙ ατζέντας.

Αυτό είναι έγκλημα. Δεν πρέπει να το αφήσουμε να γίνει. Και αν γίνει τώρα εμείς στο μέλλον θα το απαγορεύσουμε. Δεσμευόμαστε γι αυτό. Δώστε μας τη δύναμη με τη ψήφο σας να πολεμήσουμε για τα δικαιώματα των παιδιών και να μη γονατίσουμε σε κανέναν ολιγάρχη ή σύστημα εξουσίας.

Δυναμώστε τη ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ!»

Share