Ξέσπασμα οργής από την κόρη του Αλέξανδρου Λυκουρέζου

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Μετά την πρόσφατη δημόσια εμφάνισή του, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος δέχτηκε ποικίλα σχόλια στα social media, για τη διαφορά ηλικίας που έχουν με τη γυναίκα που τον συνόδευε.

Ο 90χρονος ποινικολόγος έφτασε σε πρεμιέρα παράστασης συνοδευόμενος από τη γυναίκα με την οποία φέρεται να είναι σε σχέση και ο φωτογράφος που βρισκόταν εκεί, τους απαθανάτισε. Όταν οι φωτογραφίες τους αναπαρήχθησαν στα media, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος εισέπραξε αρνητικά σχόλια.

Η κόρη του, Αίθρα Λυκουρέζου, απάντησε για λογαριασμό του πατέρα της, μέσα από το TikTok, το οποίο χρησιμοποιεί πολύ συχνά. Η κόρη του δικηγόρου και της Ζωής Λάσκαρη πήρε το μέρος του πατέρα της και απευθύνθηκε σε όσους τον επέκριναν, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Δεν έχεις κανένα δικαίωμα εσύ να κρίνεις την οικογένειά μου» και «Υποτιμάς τη μάνα μου, υποτιμάς τη Ζωή Λάσκαρη».

Δείτε το βίντεο

@melzoeaithralykourezou

Απλά τα πράγματα!

♬ original sound – ΜαρίαΕλένηΖωή Αίθρα Λυκουρεζου

Πιο αναλυτικά, είπε στο TikTok:

«Βλέπω τώρα δυο μέρες στα social να γράφουν για τον πατέρα μου, που εμφανίστηκε με μια κοπέλα στην πρεμιέρα ενός θεάτρου και έχουν οργιάσει εκεί οι διάφοροι και γράφουν. Η αλήθεια είναι ότι δεν ρωτήσαμε την άποψή σας, δεν μας αφορά, δεν αφορά κανέναν η άποψή σας για το τι κάνει ο καθένας στο σπίτι του, από τη στιγμή που δεν ενοχλεί κανέναν. Δεν τη ρωτήσαμε, πρώτο αυτό να το ξέρετε, να το θυμάστε.

Δεύτερον, είσαι 90 χρονών; Έχεις υπάρξει ο καλύτερος ποινικολόγος στην ιστορία της Ελλάδας; Έχεις κάνει το επάγγελμα και το έχεις απογειώσει, έχεις υπάρξει με την ωραιότερη Ελληνίδα στην Ελλάδα; Έχεις κάνει παιδιά, έχεις οικογένεια, έχεις δώσει τα πάντα απλόχερα χωρίς ποτέ να αρνηθείς στις γυναίκες της ζωής σου, στα παιδιά σου, τη γυναίκα σου τα πάντα απλόχερα και δεν έχεις πει ποτέ όχι;

Έχεις βοηθήσει κόσμο και κοσμάκη χωρίς να το σκεφτείς δεύτερη φορά; Έχεις υπάρξει ο νούμερο 1 ποινικολόγος στην Ελλάδα, έχεις διαμορφώσει καταστάσεις στα νομικά θέματα και στο ποινικό δίκαιο. Έχεις κάνει τις καλύτερες αγορεύσεις στην Ελλάδα που έχουν μείνει στην ιστορία.

Αν δεν είσαι 90 χρονών και δεν έχεις κάνει τόσες μαγκιές στη ζωή σου, έχεις πάει στην Σερβία και έχεις σταθεί δίπλα στους Σέρβους στον πόλεμο. Έχεις κάνει του κόσμου τα πράγματα σε όλη σου την πορεία, ε και τώρα στα 90 σου θέλεις μια συντροφιά, τι ντροπή ε; Τι ντροπή να θες μια συντροφιά ενώ είσαι 90 ετών.

Απορώ δηλαδή συμβαίνει μόνο στη δική μου οικογένεια… Να έχεις απατήσει τη γυναίκα σου, αλλά να είναι το μόνο που έχεις κάνει και τι ντροπή, ντροπή δεν έχει συμβεί σε καμία άλλη οικογένεια αυτό. Ρε φίλε τι σε νοιάζει εσένα; Η μάνα μου δεν ήταν με αυτόν τον άνθρωπο 41 χρόνια; Υποτιμάς τη μάνα μου, υποτιμάς τη Ζωή Λάσκαρη, όταν σχολιάζεις και κρίνεις τι πώς και γιατί. Γιατί έτσι ήταν να γίνει και γιατί έτσι ήταν η σχέση τους.

Αυτή η σχέση είναι μοναδική, είναι ιδιαίτερη και είναι μεταξύ τους. Δεν έχεις κανένα δικαίωμα εσύ να κρίνεις την οικογένειά μου, το πώς έχουν αντιδράσει, τι έκανε ο ένας και ο άλλος γιατί δεν έχεις βρεθεί εσύ στη θέση τους. Δεν είσαι η Ζωή Λάσκαρη και δεν είσαι ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος. Οπότε shhh».

ΠΗΓΗiciao

Share