Ξέσπασε ο Αντώνης Κανάκης για την μπόχα του καθεστώτος Μητσοτάκη

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

«Ποταμός» για το έγκλημα στα Τέμπη και την επιχειρούμενη συγκάλυψη από την κυβέρνηση ήταν το βράδυ της Τετάρτης ο Αντώνης Κανάκης. Αφορμή στάθηκε η συζήτηση στην Βουλή για την πρόταση δυσπιστίας και το δημοσίευμα του «Βήματος» περί μονταζιέρας στις συνομιλίες σταθμάρχη και μηχανοδηγών.

«Ο υπουργός Δικαιοσύνης μίλησε για την μονταζιέρα, η οποία και εμφανίστηκε ξανά μετά από έναν χρόνο. Ένα ακόμα δυστύχημα ξέρετε ποιο είναι; Ότι δυστυχώς επάνω σε αυτή την υπόθεση έχουν ξεκινήσει να παίζονται χίλια δυο παιχνίδια. Πολιτικά, κομματικά, επιχειρηματικά.

Πραγματικά είναι αυτή η μπόχα και η αηδία που σε πιάνει, όταν σκέφτεσαι ότι, αντί να πέσουν επάνω με τα μούτρα όλοι οι μηχανισμοί αυτής της χώρας για την ουσία αυτής της ιστορίας, για την προστασία του Έλληνα πολίτη, για να τιμήσουμε αυτούς τους ανθρώπους που έφυγαν, για να αποδοθεί Δικαιοσύνη, για να βγει η αλήθεια, χρησιμοποιούν όλο αυτό το πράγμα για να παίζουν τα διάφορα παιχνίδια τους με τις διάφορες σκοπιμότητες» ανέφερε ο παρουσιαστής του Ράδιο Αρβύλα.

«Και ναι, παίζονται επιχειρηματικά παιχνίδι. Αυτό, βέβαια, δεν αλλάζει το γεγονός ότι υπήρχε μονταζιέρα και μάλιστα η ίδια η κυβέρνηση δεν το διαψεύδει αυτό το πράγμα. Είναι φοβερό! Και αυτό αποκαλύπτει και τη δημοσιογραφία, προσέξτε να δείτε! Η υπόθεση της μονταζιέρας έγινε θέμα για λίγο, πολύ γρήγορα αφού ξεκίνησε η υπόθεση με τα Τέμπη. Από τότε μέχρι τώρα, όλοι οι δημοσιογράφοι… τίποτα. Κανένας δεν ασχολήθηκε με αυτό το τόσο ασήμαντο θέμα της μονταζιέρας. Τώρα ξαφνικά χαμός, 14 μήνες μετά για ένα γεγονός που είναι από ταινία βγαλμένο.

Το χειρότερο όμως είναι ότι με όλα αυτά τα παιχνίδια θα αρχίσει να χάνεται η ουσία σιγά σιγά. Και η ουσία είναι ότι η μονταζιέρα έγινε. Θα μας απαντήσει ποτέ κανένας ποιος, τόσο γρήγορα, μπήκε στη διαδικασία να κάνει αυτό το μοντάζ; Γιατί το έκανε αυτό το μοντάζ; Τι ήθελε να κρύψει και από ποιον πήρε εντολή; Αυτά τα ερωτήματα θα απαντηθούν; Γιατί δεν είναι απλά ερωτήματα αυτά, είναι απίστευτα πράγματα» πρόσθεσε φανερά εκνευρισμένος.

ΠΗΓΗolympia.gr

Share