Ξέσπασε η Τσιμτσιλή για τον Απόστολο Λύτρα: «Λίγο παραπάνω και είχε πεθάνει»

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο γνωστός ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας, έπειτα από τον ξυλοδαρμό της συζύγου τους, Σοφία Πολυζωγοπούλου. Ο ποινικολόγος βρέθηκε στον ανακριτή και λίγες ώρες αργότερα αφέθηκε ελεύθερος κάνοντας δημόσια δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μη μπορώντας να πιστέψει όλα όσα συνέβησαν, θέλησε να σχολιάσει όλα όσα έγιναν το πρωί της Δευτέρας λέγοντας τα εξής:

«Επειδή έχω μιλήσει με πάρα πολύ κόσμο, θα πω κάτι ανθρώπινα και όχι σαν δημοσιογράφος, είναι σαν να πέρασαν το λάθος μήνυμα οι αρχές. Υποτίθεται ότι υπάρχει ένας αυστηρός νόμος, υπάρχουν οι γυναικοκτονίες και ένας άνθρωπος επειδή παραδέχεται τον ξυλοδαρμό και λέει ότι θα πάρει βοήθεια, τελειώνει εκεί η ιστορία;

Δε πρέπει να περάσουμε ένα πιο αυστηρό μήνυμα στους κακοποιητές; Και αν την είχε χτυπήσει λίγο παραπάνω και είχε πεθάνει, θα ήταν η πρώτη φορά αλλά θα ήταν η μοιραία. Δε το λέω για τα πρόσωπα αλλά υποτίθεται ότι είμαστε σε μια εποχή που πρέπει να σταματήσουμε την έμφυλη βία, τις γυναικοκτονίες, την κακοποίηση».

Share