Ξέσπασε η Αναστασία Γιούσεφ για τις φωτογραφίες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Η Αναστασία Γιούσεφ ξεσπά με τις εικόνες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο από κάμερα ασφαλείας, όταν η ίδια βρέθηκε σε αποθήκη μαγαζιού προκειμένου να αλλάξει ρούχα για να εμφανιστεί να χορέψει στη σκηνή.

Η γνωστή χορεύτρια μέσα από ανάρτηση στο TikTok ζητά απαντήσεις, ενώ κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει το συγκεκριμένο σημείο, καθώς αδυνατεί να θυμηθεί το χώρο από τον οποίο διέρρευσαν οι εικόνες.

Συγκεκριμένα, η η Αναστασία Γιούσεφ αναφέρει: «Δεν μπορώ να κάνω τη δουλειά μου, έχω φρικάρει. Θέλω να μου πείτε όσες δουλεύετε σε αυτά τα μαγαζιά λογικά αναγνωρίζετε το μέρος. Είναι μια αποθήκη ενός μαγαζιού, εγώ δεν μπορώ αυτή τη στιγμή να θυμηθώ, έχω θολώσει. Πρέπει οπωσδήποτε να βρω ποιο μαγαζί είναι αυτό, οπότε αν κάποιος γνωρίζει την αποθήκη αυτή, παρακαλώ να μου στείλει μήνυμα γιατί πρέπει να τιμωρηθεί αυτός που το έκανε».

Στην συνέχεια, σχολιάζει ξεσπώντας: «Είναι ξεφτίλας, μου έχει χαλάσει όλη την ημέρα. Ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη, πολλοί μου έχετε στείλει μήνυμα.

Αναρωτιέμαι δηλαδή αν τύχαινε να ήμουν γυρισμένη από την μπροστά μεριά και όχι με την πλάτη, αυτός ο άνθρωπος θα με έβγαζε στο ίντερνετ γυμνή; Πάμε καλά; Αυτό είναι βία».

@vagg.vote 🆘🆘 #foryoupage #anastasia #giousef ♬ πρωτότυπος ήχος – vagg

Share