«Ναυάγιο» με Μπέττυ Μαγγίρα και ΑΝΤ1

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Τέλος η Μαγγίρα από τον ΑΝΤ1! Σε ναυάγιο οδηγήθηκαν τελικά οι επαφές της Μπέττυς Μαγγίρα με τον ΑΝΤ1! Tην Παρασκευή το βράδυ έγινε γνωστό στο κανάλι ότι η παρουσιάστρια δεν συνεχίζει την ερχόμενη σεζόν στο Μαρούσι.

Είχαν προηγηθεί ουκ ολίγες συζητήσεις ανάμεσα στην παρουσιάστρια του «Ι love Σου Κου» με τον σταθμό του Αμαρουσίου, ώστε να κάνει μια εκπομπή infotainment, αφού ο ΑΝΤ1 θεωρεί ότι αυτό είναι το μέλλον στην τηλεόραση, αλλά όποιες συζητήσεις έπεσαν στο κενό, καθώς δεν βρέθηκε η χρυσή τομή ανάμεσα στις δυο πλευρές, με την ίδια να επιμένει στο κομμάτι της ψυχαγωγίας. Αν και αρχικά είχε μείνει ένα παραθυράκι ανοιχτό μήπως η Μπέττυ αξιοποιηθεί σε άλλο πόστο στον ΑΝΤ1, τελικά κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί.

Ετσι, της ανακοινώθηκε το τέλος της συνεργασίας τους, καθώς δεν ενεργοποιείται τελικά η εκδοχή του «συν ένα» έτους. Μετά την εξέλιξη αυτή, τo ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με τον Θανάση Πάτρα βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με τον ΑΝΤ1 για να αναλάβουν την πρωινή ζώνη του Σ/Κ από τις 9 μέχρι τη 1, με μια εκπομπή που θα συνδυάζει την ενημέρωση με την ψυχαγωγία, μετά την άρνηση τόσο της Μπέττυς Μαγγίρα όσο και της Μαρίας Αναστασοπούλου, είναι πλέον βεβαιότητα.

Να τονίσουμε ότι στο μονοετές συμβόλαιό της Μαγγίρα με τον ΑΝΤ1 υπήρχε πρόβλεψη πως θα έπρεπε να ενημερωθεί η παρουσιάστρια μέχρι το τέλος Μαΐου για το αν θα ενεργοποιηθεί το «+1» για την επόμενη σεζόν. Με καθυστέρηση, όπως λέει το στενό της περιβάλλον, και ύστερα από πολυήμερες διαπραγματεύσεις, η παρουσιάστρια ενημερώθηκε πως η ανανέωση του συμβολαίου της δεν ενεργοποιείται. Στη συνέχεια ενημερώθηκαν και οι συνεργάτες της εκπομπής της.

Για πολλούς, μόνο τυχαία δεν ήταν η έναρξη του «I Love Sou Kou» το Σάββατο 15 Ιουνίου με το τραγούδι της Κατερίνας Λιόλιου «Το δικό μας το σπίτι σε άλλους νοικιάστηκε». Η Μπέττυ Μαγγίρα ήθελε να στείλει το δικό της μήνυμα στο κανάλι και στους τηλεθεατές της. Τις επόμενες μέρες προφανώς η πολυσχιδής Μαγγίρα θα αρχίσει διαπραγματεύσεις με άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Share