Νέο «χτύπημα της μοίρας» στον Νότη Σφακιανάκη

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Με τον θάνατο δύο πολύ κοντινών του προσώπων μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ήρθε αντιμέτωπος ο γνωστός τραγουδιστής, Νότης Σφακιανάκης.

Πολύ δύσκολες είναι οι στιγμές που βιώνει ο Νότης Σφακιανάκης, αφού καλείται να αντιμετωπίσει ακόμη μια νέα απώλεια στο στενό του περιβάλλον.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Χάρη Λεμπιδάκη, που μετέδωσε μέσα από το Happy Day το πρωινό της Πέμπτης (18/4), μετά τον θάνατο του μαέστρου και επί χρόνια φίλου του, Μανώλη Σουβατζή, άλλο ένα πρόσωπο από το στενό περιβάλλον του λαϊκού τραγουδιστή έφυγε χθες από τη ζωή.

«Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι ο Νότης Σφακιανάκης. Περνάει μια πολύ δύσκολη περίοδο. Μέσα σε λίγο καιρό έχασε δύο αγαπημένους του ανθρώπους. Τον περασμένο Ιούλιο έφυγε ο μαέστρος του Νότη Σφακιανάκη, Μανώλης Σουβατζής», είπε αρχικά ο δημοσιογράφος.

«Μόλις χθες ωστόσο ο τραγουδιστής έχασε τον πολύ καλό του φίλο και συνεργάτη τον Γιώργο Κασσάμπαλη. Αυτό είναι το δεύτερο χτύπημα της μοίρας για τον τραγουδιστή», συμπλήρωσε ο Χάρης Λεμπιδάκης.

«Δεν είναι σίγουρο αν ο Νότης Σφακιανάκης θα δώσει το παρών στην κηδεία. Ο δημοφιλής τραγουδιστής δεν παρευρέθηκε το καλοκαίρι στην κηδεία του Μανώλη Σουβατζή και κατά πάσα πιθανότητα το ίδιο θα γίνει και τώρα», κατέληξε στο ρεπορτάζ του ο γνωστός δημοσιογράφος.

Share