Νέο ξέσπασμα Νταλάρα κατά των δημοσιογράφων

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Νέο ξέσπασμα προς τους δημοσιογράφους είχε ο Γιώργος Νταλάρας το βράδυ της Δευτέρας 26/2. Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν τον ερμηνευτή στην παρουσίαση του βιβλίου του μουσικού, Δημήτρη Καρρά.

Βγαίνοντας από τον χώρο της εκδήλωσης, ο Γιώργος Νταλάρας είπε στους δημοσιογράφους: «Καλησπέρα, παιδιά! Τρέχω σαν τρελός. Σαν τρελός…», και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Μου αρέσει αυτό που κάνετε, είσαστε καταπληκτικοί, μπράβο! Θα χαίρονται οι δικοί σας για αυτό που κάνετε!».

«Δεν είναι δημοσιογραφία αυτό»

Σημειώνεται ότι πριν από έναν περίπου μήνα, ο Γιώργος Νταλάρας μετά από ραδιοφωνική συνέντευξη στη ραδιοφωνική εκπομπή του Νίκου Μπογιόπουλου, σε ένα αφιέρωμα για τον Βασίλη Τσιτσάνη, είχε στραφεί κατά των δημοσιογράφων που τον περίμεναν με αφορμή τα όσα είχε πει λίγες ημέρες νωρίτερα στον Νίκο Συρίγο.

«Δεν είναι δημοσιογραφία αυτό, αγόρι μου. Δεν είναι καλό αυτό που κάνετε. Σε λίγο, αν τα δεις αυτά και δεις τον εαυτό σου, θα ντραπείς. Δεν το κάνουμε αυτό. Στη βράση δεν κολλάει το σίδερο. Κι εσύ, που είσαι χαριτωμένη, ο μπαμπάς σου ή ο θείος σου θα σου πει ότι είναι ντροπή αυτό που κάνεις. Μην το κάνεις», είχε πει τότε ο Γιώργος Νταλάρας.

Share