Νέος ρόλος για τον Μικρούτσικο σε νέο reality

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες το «TV Stars παρουσιάστε» με παραγωγή της Barking Well media και όπως ανέφερε ο Νίκος Κοκλώνης, υπάρχει πιθανότητα να δούμε το συγκεκριμένο project κοντά στο Πάσχα.

Χωρίς ακόμα να έχει επιβεβαιωθεί ποιος θα παρουσιάσει το «TV Stars παρουσιάστε», ο Νίκος Κοκλώνης έδωσε μόνο ένα στοιχείο στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά λέγοντας πως θα είναι μια σούπερ επιστροφή στην τηλεόραση.

Όπως είχε αναφέρει η Κατερίνα Καινούργιου λίγες μέρες πριν είχε αναφέρει πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα είναι και σε ένα άλλο project της Barking Well Media και όπως ανέφερε ο ίδιος το πρωί της Τρίτης 2/4 θα είναι στο νέο reality που ετοιμάζει το Open με κορίτσια που θέλουν να γίνουν παρουσιάστριες.

«Αύριο το μεσημέρι είναι μια τελική σύσκεψη. Έχουν γίνει πολλές επαφές, έχουν συζητηθεί πολλές γυναίκες, τρεις για την ακρίβεια. Αύριο το μεσημέρι, μαζί με τον Νίκο θα γίνει σύσκεψη που θα έχουμε χειροπιαστά πράγματα. Την Παρασκευή που θα είμαι εκεί μπορώ να σας ενημερώσω.

Ιδανικά δεν έχω κάποιον στο μυαλό μου. Όταν πήγα εκεί, ο Νίκος είχε ήδη κατάλογο με παρουσιάστριες, ήταν έτοιμος. Θα έχω μια επίβλεψη όλου του προγράμματος. Θα είμαι διευθυντής της ακαδημίας των παρουσιαστών και θα έχω την επιμέλεια. Μας πιέζει ο χρόνος να βγει στον αέρα, έχουμε ήδη πολλές συμμετοχές».

Share