Νέα επαγγελματικά μονοπάτια για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Δεύτερη εκπομπή, ναι, αλλά σόου όχι! Στα μονοπάτια του κοινωνικού ρεπορτάζ θα περπατήσει, όπως φαίνεται, η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

tsimtsili jpgΤο τηλεοπτικό μέλλον της δημοφιλούς παρουσιάστριας συζητιέται αρκετά το τελευταίο διάστημα, καθώς οι φήμες που κυκλοφορούν τη θέλουν να παρουσιάζει και δεύτερη παραγωγή στον Alpha από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, ενώ το συμβόλαιό της λήγει το 2025.

stamatina tsimtsili 2

Με αφορμή τις δηλώσεις του Κρατερού Κατσούλη, ο οποίος ρωτήθηκε αν θα παρουσιάσει εκείνος από Οκτώβριο το τηλεπαιχνίδι «Deal» στον Alpha, η Σταματίνα άδραξε την ευκαιρία και μίλησε για όσα λέγονται αυτή την εποχή για νέες εκπομπές, σχέδια, παρουσιαστές, αλλά και για εκείνη προσωπικά.

Η ίδια θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση. «Κατά καιρούς όλα αυτά τα χρόνια, στον Alpha έχουμε συζητήσει για κάτι που μπορεί να γίνει παράλληλα. Οπως βλέπετε, δεν έχει συμβεί μέχρι στιγμής. Αυτό τι σημαίνει;

8129 STAMATINA TSIMTSILI 2062022Οτι απολαμβάνουμε πολύ αυτό που κάνουμε στο “Ηappy day” και, δεδομένων των συνθηκών, για να γίνει κάτι παράλληλα πρέπει να είναι κάτι που θα έχει πολύ ενδιαφέρον. Το “Happy Day” δεν το αφήνω, το αγαπώ πολύ. Αλλά, αν θα έκανα κάτι παράλληλα, θα ήθελα να έχει κοινωνικό ή ενημερωτικό χαρακτήρα». Πάντως, η συνάδελφός της στο πάνελ Τίνα Μεσσαροπούλου τόνισε ότι η Σταματίνα θα άφηνε το «Happy Day» μόνο για την παρουσίαση δελτίου ειδήσεων!

Share