Μπαράζ εξελίξεων στον ΑΝΤ1

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Κρίσιμα ραντεβού και περίοδος αποφάσεων στον ΑΝΤ1. Το κανάλι, το οποίο φαίνεται να τακτοποιεί τις εκκρεμότητες με τους άνδρες παρουσιαστές που στεγάζει στη συχνότητά του, έχει ανοιχτά τα μέτωπα με τις κυρίες του καναλιού. Έτσι, μετά τον Νίκο Χατζηνικολάου και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, οι οποίοι συνεχίζουν κανονικά στον σταθμό, οι πληροφορίες μας λένε πως και ο Γιώργος Λιάγκας βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στο «ναι», ενώ τα χέρια έδωσε με τον ΑΝΤ1 και ο Θάνος Κιούσης.

Ο παρουσιαστής του «5 Χ 5», τον οποίο είχε προσεγγίσει ο Alpha για την παρουσίαση του Deal, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας συμφώνησε προφορικά με τον ΑΝΤ1 να συνεχίσουν τη συνεργασία τους. Μάλιστα, στη συνάντηση που είχε ο παρουσιαστής με το κανάλι χθες, Τρίτη, το κλίμα ήταν πολύ θερμό, ορίστηκε ημερομηνία για τη φωτογράφηση και συζητήθηκε το κόνσεπτ για την επόμενη σεζόν.

Ωστόσο, τα μεγάλα ερωτηματικά παραμένουν πάνω από τις γυναίκες του σταθμού. Με την Φαίη Μαυραγάνη να θεωρείται σίγουρο ότι αποχωρεί από τον ΑΝΤ1 για να βρεθεί στον ΣΚΑΪ την επόμενη σεζόν, το Σαββατοκύριακο προκαλεί πονοκέφαλο στον ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, αύριο Πέμπτη είναι προγραμματισμένα τα ραντεβού τόσο με την Μαρία Αναστασοπούλου όσο και με την Μπέττυ Μαγγίρα. Ο ΑΝΤ1 επιθυμεί να συνεχίσει τη συνεργασία και με τις δύο κυρίες.

Στην περίπτωση της Μαρίας Αναστασοπούλου, η πρόταση είναι να αναλάβει την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Σαββατοκύριακου. Η δημοσιογράφος δεν θα συνεχίσει τη συνεργασία της με τον Γιώργο Παπαδάκη, αλλά στον σταθμό υπάρχει αισιοδοξία ότι οι κουβέντες τους θα έχουν θετική κατάληξη.

Για την Μπέττυ Μαγγίρα φαίνεται ότι είναι λίγο πιο περίπλοκα τα πράγματα, καθώς υπάρχουν αρκετά πράγματα που θα πρέπει να προσδιοριστούν ώστε να μη συβεί κάποιο ατύχημα. Θυμίζουμε πως η αρχική συμφωνία περιλάμβανε εκτός από την εκπομπή του Σαββατοκύριακου και ένα βραδινό show, κάτι το οποίο δεν έγινε ποτέ.

ΠΗΓΗzappit.gr

Share