Με ποιόν επιχειρηματία είναι ερωτευμένη η εγγονή του Ανδρέα Παπανδρέου (pics)

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Το «επιχειρείν» και η πολιτική… ερωτεύτηκαν στο L.A., σύμφωνα με όσα γράφει η Βίβιαν Μπενέκου για την espressonews.gr.

Η Φαίδρα Παπανδρέου, εγγονή του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου, γνώρισε τον επιχειρηματία Παναγιώτη Νίκα, εγγονό του πρώην ιδιοκτήτη της θρυλικής βιομηχανίας αλλαντικών. Πυκνώνουν οι φήμες ότι αυτοί οι δυο είναι ζευγάρι, έχουν σοβαρή σχέση και είναι πολύ ερωτευμένοι.

Το «κορίτσι της Σήλιας Κριθαριώτη», η Φαίδρα, η καλλονή κόρη του ευρωβουλευτή Νίκου Παπανδρέου και μοντέλο της γνωστής σχεδιάστριας, είναι πολυτάλαντη. Σε ηλικία 14 ετών περπάτησε στα madwalk ως μοντέλο της Σήλιας Κριθαριώτη, ενώ σήμερα είναι φοιτήτρια και ζωγράφος.

Ο γιος του μεγαλοεπιχειρηματία Γιώργου Νίκα, ο Παναγιώτης, εργάζεται σε υψηλόβαθμη θέση σε πολυεθνική εταιρία ενέργειας και ανάπτυξης, που εδρεύει στο εξωτερικό. Ο Παναγιώτης Νίκας ζει και δουλεύει στο Λος Αντζελες μαζί με την αδελφή του, Αλεξάνδρα Νίκα, η οποία διατηρεί σχέση με τον τραγουδιστή Κωνσταντίνο Αργυρό. Φαίδρα και Παναγιώτης έχουν γνωστοποιήσει τη σχέση τους στον φιλικό περίγυρο, δεν την επιδεικνύουν και κρατούν χαμηλούς τόνους στα προσωπικά τους. Αλλωστε, η Φαίδρα Παπανδρέου έχει μπροστά της σπουδές. Γνωρίζει όμως, ως γόνος Παπανδρέου, τι σημαίνει πολιτική.

papandreou09044
papandreou130541

Γι’ αυτό έχει δηλώσει μιλώντας για τον θρυλικό παππού της: «Δυστυχώς, δεν είχα την τύχη να γνωρίσω τον παππού µου. Τον ζω από τις ιστορίες που ακούω, από την οικογένειά µου και από τους ανθρώπους που τον ήξεραν. Είµαι πολύ υπερήφανη που είµαι η εγγονή του Ανδρέα Παπανδρέου, διότι ήταν ένας πραγµατικός ηγέτης, τον οποίο λάτρεψε και αγάπησε ο κόσµος, γιατί ήταν δίπλα τους» λέει η ζωγράφος Φαίδρα Παπανδρέου, το ταλαντούχο υπέροχο πλάσμα της «δυναστείας» των Παπανδρέου!

Share