Μετακομίζει η Μελέτη;

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Ανοιχτές είναι οι συζητήσεις για το τηλεοπτικό μέλλον της Ελεονώρας Μελέτη. Μάλιστα, πολλοί από τη μιντιακή αγορά τη θέλουν να μετακομίζει από την πρωινή ζώνη του Mega στη βραδινή. Εκεί, λέγεται από τους συνεργάτες της ότι υπάρχει μια εκπομπή που είναι κοντά σε αυτό που θέλει να κάνει η Ελεονώρα Μελέτη στη μικρή οθόνη.

Σύμφωνα με την espressonews.gr, τη στιγμή που το τοκ σόου «Night out», με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη, δεν έχει εκπληρώσει τις προσδοκίες στο κανάλι, όσον αφορά τα νούμερα τηλεθέασης και όλα δείχνουν ότι θα ολοκληρωθεί ο κύκλος της εκπομπής, στον σταθμό ψάχνονται για εναλλακτικές. Σε περίπτωση που ολοκληρωθεί ο κύκλος του « Νight out», αναμενόμενο είναι να ανοίξει ο δρόμος για μια βραδινή εκπομπή, με την παρουσίαση να αναλαμβάνει η Ελεονώρα Μελέτη.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» του Open, πάντως, η Ελεονώρα Μελέτη βολιδοσκοπείται και από άλλον σταθμό, ο οποίος εκδηλώνει ενδιαφέρον για την παρουσιάστρια, παρότι δεν της έχει γίνει ακόμα επίσημη πρόταση. Η Ελεονώρα Μελέτη προς το παρόν, όμως, διατηρεί ως απόλυτη προτεραιότητά της το μεγάλο κανάλι.

Share