Μεταγραφή – βόμβα για τη Βίκυ Καγιά

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Με αέρα από την Τουρκία το νέο ριάλιτι της Βίκυς Καγιά! Σύμφωνα με πληροφορίες, τα πρώτα ραντεβού της Βίκυς Καγιά με την τηλεοπτική εταιρία παραγωγής Acun Medya του Τούρκου παραγωγού Ατζούν Ιλιτζαλί έγιναν και οι συζητήσεις φαίνεται να προχωρούν θετικά. Η παραγωγή που πρότεινε η ομάδα του Ατζούν Ιλιτζαλί στη Βίκυ Καγιά αφορά τη μόδα και έχει στοιχεία του «My style rocks» αλλά και του «Shopping star».

Πρόκειται για το τουρκικό φορμάτ «Doya doya moda», το οποίο άρχισε στη γείτονα το 2019. Στο συγκεκριμένο ριάλιτι μόδας τον κεντρικό ρόλο έχουν μία παρουσιάστρια και τρεις κριτές, δηλαδή όπως γίνεται στο «My style rocks». Τι θα γίνεται όμως με τις παίκτριες; Οι διαγωνιζόμενες στη διαδικασία αναζήτησης της εμφάνισης πάνω στο θέμα που τους δίνεται θα πηγαίνουν στα καταστήματα για να βρουν τα κατάλληλα ρούχα και αξεσουάρ, όπως ακριβώς γίνεται στο «Shopping star».

Ετσι, το νέο ριάλιτι μόδας παίρνει στοιχεία και από τα δύο δημοφιλή τηλεπαιχνίδια. Αν ευοδωθεί η συμφωνία με τη Βίκυ Καγιά, το νέο ριάλιτι μόδας προορίζεται για καθημερινή μετάδοση στη μεσημεριανή ζώνη από τις 15.00 έως τις 17.00. Συνεπώς θα βρεθεί «απέναντι» από το «Shopping star» στο Star, με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

ΠΗΓΗolympia.gr

Share