Μεταγραφή – βόμβα για την Ελένη Μενεγάκη

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Πολλές ήταν οι εκπλήξεις μετά το ρεπορτάζ της εκπομπής Επί Τόπου του Open στο οποίο αναφέρθηκε ότι η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει αυτή τη σεζόν στην τηλεόραση με νέα εκπομπή και νέο κανάλι.

Πρώτη έκπληξη αποτελεί η ίδια η επιστροφή αφού όπως είχε φανεί μετά το πέρασμά της από το Mega η παρουσιάστρια θα έκανε ένα διάλειμμα ενός έτους από την τηλεόραση. Δεύτερη έκπληξη είναι η μεγάλη της επιστροφή στον ΑΝΤ1 αφού αυτό είναι σύμφωνα με τις πληροφορίες του Open το κανάλι με το οποίο βρίσκεται σε συζητήσεις η ωραία Ελένη.

Η τρίτη και μεγαλύτερη έκπληξη είναι ότι η παρουσιάστρια συζητάει για επιστροφή στη μικρή οθόνη όχι σε κάποια από τις πρωινή ή απογευματινή ζώνη που την έχουμε συνηθίσει τα τελευταία, πολλά, χρόνια αλλά στη βραδινή ζώνη με ένα πασίγνωστο σόου το οποίο σημείωσε μεγάλη επιτυχία τα χρόνια που προβλήθηκε στο παρελθόν.

Ο λόγος για το σόου μεταμφιέσεων και μουσικών μιμήσεων, το Your face sounds familiar. Μία εκπομπή που έμεινε κενή από παρουσιάστρια όταν αποχώρησε από τον ΑΝΤ1 η Μαρία Μπεκατώρου. Αν το ρεπορτάζ επιβεβαιωθεί τότε η Ελένη Μενεγάκη θα έχει κάνει διπλή επιστροφή σε βραδινό σόου και σε κανάλι που αναδείχτηκε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το YFSF αναμένεται να επιστρέψει στο δεύτερο μισό της ερχόμενης σεζόν, καθώς θα είναι και η τελευταία χρονιά που ο ΑΝΤ1 κατέχει τα δικαιώματα του σόου. Άρα είναι σχεδόν αναγκαίο να υπάρχει ένας τελευταίος κύκλος του σόου.

Share