Μεγάλη ανατροπή στον ΣΚΑΪ

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Πολλά είχαμε ακούσει για το νέο ριάλιτι μεγειρικής του ΣΚΑΪ, σε παραγωγή της Acun Medya, από όσα όμως είχαν γραφτεί φαίνεται πως ο προγραμματισμός τα άλλαξε και το Cash kitchen όταν ξεκινήσει τα γυρίσματά του και τις προβολές των επεισοδίων του θα είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που περιμέναμε.

Πρώτη διαφορά από όσα έχουν γραφτεί είναι ότι δε θα έχει τελικά τρεις κριτές σεφ το παιχνίδι αλλά δύο, εκ των οποίων μόνο ο ένας έχει βρεθεί και είναι ο Έκτορας Μποτρίνι ο οποίος πρόσφατα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο μεσημεριανό τηλεπαιχνίδι «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» με τον Μάρκο Σεφερλή.

Το αντίπαλο δέος του MasterChef: Αυτούς τους τρεις κριτές «κλείνει» ο ΣΚΑΪ για το νέο ριάλιτι μαγειρικής «Cash Kitchen»
Μία μεγάλη διαφορά και ένα πλήγμα για την εκπομπή είναι ότι τελικά δε θα έχει τον Δημήτρη Σκαρμούρτσο στην ομάδα των κριτών καθώς οι συζητήσεις με τον γνωστό σεφ διακόπηκαν λόγω άλλων υποχρεώσεων του σεφ. Η απώλεια αυτή θα είναι μεγάλη καθώς με τον Έκτορα Μποτρίνι θα σχημάτιζαν ένα δίδυμο «φωτιά» στις καρέκλες των κριτών.

Η καθυστέρηση στο να ξεκινήσουν τα γυρίσματα οδηγεί την παραγωγή στο να μεταφέρει την ημέρα πρεμιέρας της από τις αρχές Ιουλίου στα μέσα του ίδιου μήνα. Όμως αν δεν ξεκινήσουν σύντομα τα γυρίσματα μπορεί ακόμα και αυτή η ημερομηνία να μεταφερθεί πολύ αργότερα και ένα project που διαφημίζεται ακόμα στο σάιτ του ΣΚΑΪ ως καλοκαιρινό να φτάσουμε τελικά να το δούμε τον… Οκτώβριο.

Share