«Μήλον της Εριδος» ο Μπισμπίκης

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Μήλον της Εριδος ο Μπισμπίκης! Δύο σειρές πολιορκούν τον δημοφιλή ηθοποιό Βασίλη Μπισμπίκη για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κινηματογραφική επιτυχία «Τα κόκκινα φανάρια» θα γίνει σειρά για τον Alpha και ήδη ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Κλέλια Ρένεση έχουν δεχθεί πρόταση για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Μετά την επιτυχία του «Σασμού», το κανάλι ετοιμάζει με προσήλωση και συνέπεια νέες σειρές μυθοπλασίας. Οπως ακούγεται στους διαδρόμους του καναλιού, ετοιμάζεται να μεταφερθεί στη μικρή οθόνη η θρυλική ταινία του 1963 «Τα κόκκινα φανάρια», που είχε υπογράψει ο Βασίλης Γεωργιάδης.

Το κανάλι έχει προτείνει στον ηθοποιό να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, αυτόν του Μιχαήλου, ενώ η Κλέλια Ρένεση θα κρατήσει τον ρόλο της Ελένης. Οι δύο πρωταγωνιστές, παρόλο που έχουν δεχτεί κι άλλες προτάσεις, είναι πολύ κοντά στο να πουν το μεγάλο «ναι». «Τα κόκκινα φανάρια» θα προβάλλονται στην prime ζώνη του καναλιού, δύο με τρεις φορές την εβδομάδα. Να σημειωθεί, όμως, ότι ο Βασίλης Μπισμπίκης έχει δεχθεί πρόταση, και πάλι από τον Alpha, για το καθημερινό σίριαλ «Διάφανη αγάπη», στην οποία ήδη απάντησε θετικά ο ηθοποιός Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, τον οποίο είδαμε ως Μάρκο Λάσκαρη στη σειρά του ΑΝΤ1 «Η Μάγισσα»!

Η νέα σειρά είναι διασκευή της μεγάλης ιταλικής επιτυχίας «La porta rossa» (η κόκκινη πόρτα). Την παραγωγή της σειράς έχει αναλάβει η εταιρία Primavisione του Διονύση Παναγιωτάκη. Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, ο ηθοποιός θα συνεχίσει τη συνεργασία του με τον Alpha για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, καθώς έχουν προηγηθεί η σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» και το σίριαλ «Σασμός».

Share