Κραυγή αγωνίας της Εριέττας Κούρκουλου Λάτση για την σφαγή στη Ράφα (pic)

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Το σοκ και την απέχθειά της για τις αιματοχυσίες που διαδραματίζονται στη Μέση Ανατολή δεν διστάζει να δείξει η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση. Βαθιά ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν την κοινωνία, αλλά και τους αδύναμους η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση, τολμά, δεν μασάει τα λόγια της και εκφράζει συχνά μέσα από τα social media την αντίθεσή της σε ό,τι την εξοργίζει.

Η κόρη της Μαριάννας Λάτση και του αείμνηστου Νίκου Κούρκουλου δημοσίευσε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram ένα μήνυμα γραμμένο σε μαύρο φόντο, ένα κείμενο με αιχμηρή γραφή με σκοπό να αφυπνίσει.

Πιο συγκεκριμένα, η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση έγραψε: «Γιατί κανείς δεν μιλάει για αυτό που γίνεται στη Ράφα; Ιnfluencers που είσαστε; Μαμάδες πού είστε; Σκοτώνουν τα παιδιά μας! Ναι είμαστε μακριά αλλά ζούμε στον ίδιο πλανήτη. Από τύχη κοιμόμαστε αγκαλιά με τα μωρά μας γνωρίζοντας πως θα είμαστε ζωντανοί το πρωί. Αν συνέβαινε στην Ελλάδα αυτή η Γενοκτονία δεν θα θέλαμε να μιλάνε για εμάς; Δεν θα θέλαμε να ουρλιάζουν για τη σφαγή των παιδιών μας;».

Share