Κολπική μαρμαρυγή για τον Δημήτρη Σταρόβα μέσα στο νοσοκομείο

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Δύσκολη νύχτα είχε στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Σταρόβας, που τις τελευταίες μέρες νοσηλεύεται ύστερα από εγκεφαλικό επεισόδιο.

Συγκεκριμένα το βράδυ ο Δημήτρης Σταρόβας υπέστη ένα επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγής και η νύχτα του ήταν δύσκολη, όπως περιέγραψε η σύντροφός του, Άννα Σταθάκη στην δημοσιογράφο Βιβή Μπουγιούρα και την εκπομπή Happy Day.

«Επικοινώνησα με τη σύντροφο του Δημήτρη Σταρόβα, την κα Άννα Σταθάκη και μας ενημέρωσε ότι ο Δημήτρης Σταρόβας είχε ένα επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγής αργά χθες το βράδυ».

Όμως παραμένουν ψύχραιμοι και περιμένουν τους θεράποντες ιατρούς να τους ενημερώσουν σχετικά και εκείνη να ενημερώσει εμάς, προκειμένου να δώσουμε το σχετικό ρεπορτάζ», ανέφερε η δημοσιογράφος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Σταρόβας νοσηλεύεται στο Τζάνειο νοσοκομείο από τις 15 Μαΐου ύστερα από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.

Λόγω της κατάστασης, ο γνωστός καλλιτέχνης αντιμετωπίζει προσωρινή γλωσσική διαταραχή, αλλά οι γιατροί εκτιμούν πως, επειδή είναι σύνηθες μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο, αυτό θα αντιμετωπιστεί πλήρως.

Share