«Κολάζει» η νέα φωτογράφιση της Κάτιας Ταραμπάνκο (pics)

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο. Μπορεί η πρώην παίκτρια του «Survivor» να έχει περάσει με επιτυχία στον χώρο της υποκριτικής, ωστόσο το μόντελινγκ παραμένει η βασική της επαγγελματική ενασχόληση.

Καθόλου τυχαία, βέβαια, αφού η καλλονή από την Ουκρανία διαθέτει ιδανικές αναλογίες και ξέρει καλά τον τρόπο να βάζει… φωτιά στον φακό. Τούτο φάνηκε και στο shooting που της έκανε πρόσφατα ο κορυφαίος φωτογράφος Γιώργος Καλφαμανώλης σε πολυτελές κατάλυμα στην περιοχή Κάντια της Αργολίδας.

H Κάτια με τον Γιώργο και την ταλαντούχα Μαργετίνα Νεοφύτου, η οποία ανέλαβε το grooming στη φωτογράφιση, μπήκαν πρώτοι στις νέες σουίτες του συγκροτήματος, που βρίσκονται μόλις 200 μέτρα από την παραλία της Κάντιας, δίπλα σε έναν καταπράσινο ελαιώνα. Το team, αφού ολοκλήρωσε τις λήψεις, χαλάρωσε στις πισίνες που έχουν οι σουίτες του «Sea Breeze», απολαμβάνοντας τον ήλιο και τον κατάφυτο περιβάλλοντα χώρο.

Να θυμίσουμε πως η Κάτια Ταραμπάνκο αυτήν την περίοδο πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Ή με μένα ή με καμία» μαζί με τους Ιάκωβο Μυλωνά και Σπύρο Μπιμπίλα. α με καινοτόμες πρακτικές στην κατανάλωση νερού, ενέργειας και στη διαχείριση των απορριμάτων τους.

Share