Καήκε η έπαυλή της – Κατέρρευσε ακόμα και η στέγη

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Η έπαυλη της Κάρα Ντελεβίν στο Studio City της Καλιφόρνια, καταστράφηκε από φλόγες νωρίς το πρωί της Παρασκευής (15/3), προκαλώντας την κατάρρευση της οροφής και φαινομενικά οδήγησε στον θάνατο των δύο γατών του μοντέλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Λος Άντζελες, οι πυροσβέστες έφτασαν για να εντοπίσουν σφοδρή φωτιά στο πίσω μέρος της κατοικίας 6.650 τετραγωνικών ποδιών.

Το μοντέλο και ηθοποιός φωτογραφήθηκε στο Λονδίνο την Πέμπτη (14/3), όπου εμφανιζόταν ως Sally Bowles στο Cabaret στο Playhouse Theatre. Δεν είναι σαφές ποιος έμενε στο σπίτι ερήμην της, αλλά η πυροσβεστική επιβεβαίωσε ότι ένας ένοικος υπέστη ελαφρά εισπνοή καπνού.

Ο εκπρόσωπος της Κάρα Ντελεβίν δεν απάντησε αμέσως στο αίτημα του People για σχόλιο.

Η σταρ μπήκε στο Instagram της το απόγευμα της Παρασκευής για να μοιραστεί την ευγνωμοσύνη της σε όσους ανταποκρίθηκαν στην έκτακτη ανάγκη.

«Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου στους πυροσβέστες και τους ανθρώπους που έδωσαν βοήθεια», έγραψε.

Μοιράστηκε επίσης μια φωτογραφία με τις γάτες της, που φαίνεται να σημαίνει ότι τα κατοικίδια μπορεί να χάθηκαν στη φωτιά. «Η καρδιά μου έχει σπάσει σήμερα. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Η ζωή μπορεί να αλλάξει εν ριπή οφθαλμού, γι’ αυτό αγαπήστε αυτό που έχετε», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας μαζί με ένα emoji με ραγισμένη καρδιά.

Share