Κάθε φορά που πάει στο J2US μένει έγκυος

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Η Κατερίνα Στικούδη μίλησε στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών που βρέθηκαν στο J2US. Η τραγουδίστρια μίλησε για την επιστροφή της στο show, το νεογέννητο μωράκι της, αλλά και το τραγούδι Ζάρι, με το οποίο η Μαρίνα Σάττι θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision.

«Χαίρομαι πολύ που είμαι εδώ, ήρθα στο πάρτι! Με τους περισσότερους διαγωνιζόμενους έχω συνεργαστεί, κάποιοι είναι και φίλοι μου, οπότε είναι τέλεια η ενέργεια και η παρέα. Χαίρομαι πολύ που το backstage με… περίμενε. Πάντα υπάρχει μια παραπληροφόρηση και είναι ωραίο να σε στηρίζουν οι συνεργάτες σου.

Κάθε φορά που έρχομαι στο J2US μένω έγκυος, δεν ξέρω αν θα υπάρξει συνέχεια, είναι νωρίς ακόμα, αλλά είναι πολύ όμορφο αυτό που βιώνω.

Ο Βύρωνας συμμετέχει ενεργά σε όλες τις δραστηριότητες για τον αδερφό του. Δεν κοιμάσαι όταν έχεις μωρό, ταϊζεις όσο χρειάζεται», είπε αρχικά η Κατερίνα Στικούδη.

Η Κατερίνα Στικούδη είπε στη συνέχεια για το Ζάρι: «Η Μαρίνα Σάττι παρουσιάζει αυτό που βλέπουν οι ξένοι σε εμάς. Έτσι μας βλέπουν, αυτό είμαστε για τους ξένους.

Είναι ένα βίντεο κλιπ που άρεσε πολύ στο εξωτερικό. Καλή επιτυχία! Ό,τι στίχο κι αν έχουμε, πάντα κάτι θα μας ενοχλεί».

Share