Θρίλερ με Αλαφούζο και Φουρθιώτη

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Ένα αληθινό θρίλερ εξελίσσεται τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στον Γιάννη Αλαφούζο και στον Μένιο Φουρθιώτη.

Ο λόγος;

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα edolio5 η διοίκηση του ΣΚΑΙ έχει χάσει τον ύπνο της με την ξαφνική απαίτηση του Μένιου Φουρθιώτη να πάρει πίσω το ραδιοφωνικό του «παιδί» Party 104 FM που πούλησε τον Μάρτιο του 2022 αλλά το μετάνιωσε γιατί αναγκάστηκε – λέει- να το πουλήσει αντί πινακίου φακής επειδή τότε βρισκόταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ έχει συμφωνήσει να πουλήσει εκ νέου τον σταθμό στον Νίκο Κοκλώνη αντί ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Εν τω μεταξύ η εταιρεία του ΣΚΑΙ ειδήσεις ντοτ κομ μετονόμασε τον Party σε Happy, βρίσκεται προ νομικής απαίτησης αποποίησης της ιδιοκτησίας με επιχείρημα του Φουρθιώτη ότι ο Αλαφούζος και η Έφη Κουσαφτάκη τον εκμεταλλεύτηκαν εξαιτίας των πολύ σοβαρών ποινικών εκκρεμοτήτων που είχε που τελικά τον οδήγησαν στην φυλακή και του έδωσαν το εξευτελιστικό τίμημα των 190.000 ευρώ.

Όπως μεταδίδει το edolio5, την υπόθεση ανέλαβε νομικά ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, με τον γνωστό ποινικολόγο να βρίσκεται στα σκαριά αν δεν το έχει κάνει για να καταθέσει μήνυση για απάτη σε βαθμό κακουργήματος εναντίον του ομίλου του ΣΚΑΙ ζητώντας την ακύρωση της διαδικασίας μεταβίβασης του σταθμού.

Share