«Θα του φάω την γκόμενα επειδή είναι κοιλαράς;»

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Το ζευγάρι του Γιώργου Λιάγκα και της Μαρία Αντωνά, το οποίο πρόσφατα άρχισε επίσημα να κυκλοφορεί ταγκάροντας ο ένας τον άλλον σε κοινές εξόδους, σχολίασε ο Κωστής Ραπτόπουλος σε εκπομπή στο Youtube.

Στη συνέντευξη του όχι απλά υπερασπίστηκε τον Γιώργο Λιάγκα και τον τύπο που έχει αλλά τόνισε πως οι άνδρες τον ζηλεύουν και ότι οι νεαρότερες γυναίκες τον θεωρούν γοητευτικό και θα ήταν μαζί του ακόμα και αν ήταν χασάπης, υδραυλικός ή δημόσιος υπάλληλος.

«Τον Λιάγκα τον ζηλεύετε. Θα σου εξηγήσω εγώ για τον Λιάγκα. Ο Σπαλιάρας ή ο Πασχαλάκης τους βλέπετε, λες είναι κούκλοι, παιδαράς τι να το ζηλέψεις. Γελάνε όταν λένε οι γυναίκες ο Λιάγκας είναι ωραίος άνδρας. Χαχα γελάνε. Κι εγώ έχω καλύτερους κοιλιακούς από τον Λιάγκα, το βλέπεις; Δύο ώρες προπόνηση τη μέρα. Και τι πάει να πει αυτό; Θα του φάω την γκόμενα επειδή είναι κοιλαράς; Ο Λιάγκας εχει τον τρόπο του, έχει τύπο, είναι γοητευτικός.

Και χασάπης να ήταν θα είχε πάλι γκόμενες. Έχει τύπο. Γι’ αυτό και η Μαρία Αντωνά είναι μαζί του, 20 χρόνια μικρότερη. Όχι για τη δημοσιότητα. Και γιατρός να ήταν και στο δημόσιο θα μπορούσε να έχει μία σύντροφο 15 χρόνια μικρότερη».

Share