«Θα πω κάτι που θα σας σοκάρει για πρώτη φορά» – Αποκαλυπτικός ο Λιάγκας για τον Παπανώτα

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Τις χθεσινές δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη, αλλά και τη σημερινή απάντηση που έδωσε ο Δημήτρης Παπανώτας, έπαιξαν στο Πρωινό. Ο Γιώργος Λιάγκας, μάλιστα, εξέφρασε τη δική του άποψη για το συγκεκριμένο θέμα, αποκαλύπτοντας μάλιστα κάτι για πρώτη φορά.

«Βρε Δημήτρη μου, εγώ στα έλεγα από αυτή εδώ την εκπομπή, αλλά εσύ δεν με άκουσες. Βάζεις λυτούς και δεμένους να τον συναντήσεις και δεν μπορείς να τον συναντήσεις για κάποιο λόγο. Δεν καταλαβαίνεις ότι μετά την κρίση που του ζητάς να σε ακούσει, δεν πρόκειται να σε ακούσει;

Δεν σε ακούει ούτε καν όταν είσαι υποψήφιος με το κόμμα του και ζητάς ένα ραντεβού για να βγάλετε μια φωτογραφία και δεν στο δίνει το ραντεβού. Δεν καταλαβαίνεις πως όταν έρθει η στραβή –που ήρθε η στραβή- τότε είναι που δεν θα σε δει καθόλου; Τι δεν καταλαβαίνει ο Δημήτρης;», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε στη συνέχεια: «Συγγνώμη, θα σας πω τώρα κάτι που θα σας σοκάρει. Ξέρετε από πού έμαθε ο Παπανώτας τη διαγραφή του; Από τη Μαίρη Αρώνη, το λέω για πρώτη φορά. Από τη συνεργάτιδά μας που κλείνει τους καλεσμένους και τις συνεντεύξεις. Μιλούσαν στο τηλέφωνο και βγήκε εκείνη τη στιγμή η ανακοίνωση, Ο Παπανώτας έπαθε σοκ όταν του είπε. Δεν τον είχε ενημερώσει κανείς ότι διαγράφεται».

Κλείνοντας, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε: «Δημήτρη, σε διέγραψαν και δεν σε ενημέρωσαν καν, δεν είχαν την ευγένεια να σε ενημερώσουν. Κι εσύ λες ότι δεν σε άκουσε ο πρόεδρος, πού να σε ακούσει; Αφού γενικότερα δεν σε έβλεπε, το λέω και μεταφορικά αυτό. Δεν ήσουν στο οπτικό του πεδίο. Τι άλλο δεν καταλαβαίνεις; Ο Δημήτρης έκανε ένα λάθος, πήγε εκεί που δεν τον ήθελαν».

Share