Η Τούνη μετά τη μύτη έφτιαξε και το στήθος της

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Πήρε σβάρνα τους πλαστικούς χειρουργούς η Ιωάννα Τούνη. Λίγο καιρό μετά την επέμβαση στη μύτη της η πλούσια και διάσημη influencer απέκτησε τώρα και καινούργιο στήθος! Το γεγονός ότι η ίδια δεν έκανε προχθές τις καθιερωμένες αναρτήσεις της στο Instagram παραξένεψε τους πιστούς της followers, οι οποίοι ξεπερνούν πλέον το 1.000.000.

Ωστόσο μία ημέρα μετά, δηλαδή χθες, επανήλθε δυναμικά στον λογαριασμό της, εξηγώντας τον λόγο της 24ωρης απουσίας της από τα social media. Συγκεκριμένα, ανέβασε ένα φωτογραφικό story, το οποίο τη δείχνει ξαπλωμένη σε νοσοκομειακό κρεβάτι να σχηματίζει με τα δάχτυλα του χεριού της το σήμα της νίκης!

«Συμπεθέρες μου, μαντέψτε τι συνέβη χθες που δεν ανέβασα story» έγραψε, απευθυνόμενη στους ακολούθους της. Παρότι έκανε τη συγκεκριμένη ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο, η Ιωάννα δεν εξήγησε αμέσως τι της συνέβη. Ωστόσο, λίγο αργότερα επέστρεψε με νέα stories, στα οποία αποκάλυψε ότι υπεβλήθη σε πλαστική επέμβαση στήθους, κάτι που είχε εκφράσει ως επιθυμία της και παλιότερα. «Είμαι σπίτι πλέον. Πολλές συμπεθέρες πέσατε μέσα. Με την εγκυμοσύνη και ειδικά μετά τον θηλασμό το στήθος μου ήταν άλλο στήθος. Αυτό που έλεγα είναι ότι ήμουν σαν μια 70χρονη γριούλα. Δεν έχω κάνει κάτι υπερβολικό, είναι πολύ φυσιολογικό» εξήγησε για τους λόγους που έφτιαξε το στήθος της σε ένα από τα βίντεο που κοινοποίησε.

«Τώρα νομίζω πως επανήλθαμε. Ο γιατρός επέλεξε να μου βάλει ενθέματα δάκρυ. Κάτω από τον μυ τα έβαλα και γενικά ζήτησα ένα πάρα πολύ φυσικό αποτέλεσμα, juicy στήθος και πιστεύω ότι το πήρα. Αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα για να καταλάβω τι γίνεται, είναι φυσικά πρησμένο, αλλά παρ’ όλα αυτά καταλαβαίνεις ότι δεν είναι κάτι υπερβολικό» συνέχισε την πληροφόρηση η Μiss «Nip/Tuck», ιδιαίτερα εξοικειωμένη πια με το θέμα των πλαστικών επεμβάσεων.

«Εγώ νιώθω ήδη πολύ happy. Ανυπομονώ να δω το τελικό αποτέλεσμα. Ελπίζω να είναι τόσο φυσικά και όπως τα έχω στο μυαλό μου. Μακάρι, και τα λέμε στη φωτογράφιση για μαγιό σε κανένα μήνα. Πονάω λιγάκι είναι αλήθεια, αλλά γενικά δεν είμαι άνθρωπος που θα κακομοιριάζω όλη μέρα, οπότε όλα καλά. Θα με βοηθάνε και άνθρωποί μου όσο μπορούν με το μωρό, γιατί απαγορεύεται να το σηκώνω. Αυτό είναι το θέμα, να μη σκιστούν τα ράμματα» κατέληξε σε επόμενο story της η Ιωάννα Τούνη.

Share