Η Τούνη καταγγέλλει δημόσια επιχειρηματία: «Δεν πληρώνει… με έχει πιστολιάσει» (vid)

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Η Ιωάννα Τούνη την ώρα που ήταν στο σπίτι της και έκαναν μια κουβέντα για τις συνεργασίες τους ρώτησε τον φίλο της, Στηβ, αν έχει φάει ποτέ πιστόλι από εταιρεία που έχει συνεργαστεί κι εκείνος της απάντησε όχι με την ίδια να αποκαλύπτει για πρώτη φορά πως εκείνη δεν έχει πληρωθεί από γνωστό μεγαλοεπιχειρηματία.

«Οι εταιρείες που δουλεύω είναι πάρα πολύ καλές, όλοι είναι ένας προς έναν, έχω χρόνια συνεργασίες αλλά ως συνεργάτες και μικρές εταιρείες ακόμα κάνουν τα κουμάντα τους και φυσικά πληρωνόμαστε κανονικά, κόβουμε τα τιμολόγιά μας, τα πάντα. Βέβαια υπάρχει μόνο ένας που δεν με έχει πληρώσει και με έχει πιστολιάσει, είπα στα παιδιά το όνομα, σε εσάς δεν θα το πω θα σας αφήσω να μαντέψετε, δεν θα σας πω ποτέ βέβαια, αλλά θα σας αφήσω να μαντέψετε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη

@j.touni Οι μεταμεσονύχτιες ιστορίες των influencers 🤣 Εσύ απο ποιον μεγαλοεπιχειρηματία λες οτι έφαγα το ένα και μοναδικό «πιστόλι» της ζωής μου? (Ενώ όλες οι μικρότερες εταιρίες εξοφλούν πάντοτε κανονικά τα τιμολόγια μας και ειναι ΑΨΟΓΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ❤️🫶🏻) @Steve.89_ @Ntorisilektra @Johnkep ♬ original sound – Ioanna Touni

Share