Η συμφωνία της Τατιάνας Στεφανίδου με τον… Νίκο Κολώνη

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Share

Και εκεί που φούντωναν τα σενάρια για το τηλεοπτικό μέλλον της Τατιάνας Στεφανίδου -μετά την είδηση ότι δεν θα συνεχίσει στον Alpha και την ίδια να τηρεί σιγήν ιχθύος για όσα ακούγονταν από τη μια περί… Σκάι (είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν, αρχικά παρουσίαζε καθημερινή πρωινή εκπομπή και στη συνέχεια, με την έλευση του Γιώργου Λιάγκα, είχε μετακινηθεί στη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου) και από την άλλη περί ΑΝΤ1 (στην περίπτωση που ο σταθμός του Αμαρουσίου αποφάσιζε να στήσει μια καθημερινή απογευματινή εκπομπή)- η «Espresso» αποκαλύπτει με αποκλειστικό ρεπορτάζ της με ποιον έδωσε τα χέρια η παρουσιάστρια, με τον τηλεοπτικό γάμο που αποκαλύπτουμε να προκαλεί ποικίλα σχόλια για πολλούς και διαφορετικούς λόγους!

Κρατιέστε; Η Τατιάνα Στεφανίδου συμφώνησε με τον… Νίκο Κοκλώνη, με τις υπογραφές μάλιστα να έχουν πέσει, και πάει στη μεσημεριανή ζώνη του Open, τις τύχες της οποίας κρατά το αφεντικό της Barking Well Media! Σύμφωνα με το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ, η Στεφανίδου θα έχει εκπομπή με ανάλογο περιεχόμενο με το «Tlive» που παρουσιάζει στον Alpha και θα βγαίνει στον αέρα την ώρα που παίζει η εκπομπή της Ζαρίφη, μετά την ολοκλήρωση του μεσημεριανού δελτίου του καναλιού του Ιβάν Σαββίδη! Είναι προφανές ότι ο «Mister ψυχαγωγία» του Open Νίκος Κοκλώνης τής έδωσε γην και ύδωρ για να τη δελεάσει και να την εντάξει στο team των παρουσιαστών των οποίων έχει αναλάβει την παραγωγή των εκπομπών τους!

Κοκλώνης
Κοκλώνης

Συνεπώς η σύζυγος του Νίκου Ευαγγελάτου θα είναι ομόσταβλη των Τσολάκη, Ζαρίφη, Καινούργιου και άλλων! Ελπίζουμε φυσικά να μην την πατήσει όπως η Πάνια και η Τσολάκη, στις εκπομπές των οποίων -με τη σφραγίδα Κοκλώνη- έπαιζαν τις δήθεν σούπερ προσφορές-απάτη ταξιδιωτικού γραφείου, που εξαπάτησαν εκατοντάδες τηλεθεατές, με το Open να εκτίθεται ανεπανόρθωτα! Και μια και αναφέραμε το όνομα της Κατερίνας Καινούργιου, ας πάμε στη δεύτερη αποκάλυψη αναφορικά με τον τηλεοπτικό γάμο Κοκλώνη – Στεφανίδου:

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Super Κατερίνα» ήταν παρούσα όταν οι δυο τους έδιναν τα χέρια. Αλλωστε στις 29 Μαΐου μέσα από την εκπομπή της είχε δώσει και τον… χρησμό της μετεγγραφής Στεφανίδου, λέγοντας: «Τη μία μετεγγραφή την ξέρω, γιατί ήμουν μπροστά σε μία κουβέντα που δεν κάνει να πω. Δεν γίνεται να σας το πω, γιατί δεν το λέει κανείς»! Ελα όμως που το λέμε εμείς σήμερα, Κατερίνα μας, και να μας συμπαθάς!

Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκος Ευαγγελάτος

Share